Hoe gedragsverandering realiseren?

 In event

Persoonlijke gedragsverandering, van een individu, van een groep mensen (team) of van een organisatie, kost energie en tijd. Gedragsverandering is niet zo makkelijk voor mensen en organisaties. Is het mogelijk? Ja, in een geleidelijk proces, die voor elk individu, een groep mensen of een organisatie uniek verloopt.

“A journey of a thousand miles begins with a single step.”

>>> Schrijf je in via MeetUp.com <<<

Je kunt je nu aanmelden voor het event ‘Hoe kan je gedragsverandering realiseren’ kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op woensdag 14 april zal Patricia een presentatie geven over ‘Hoe gedragsverandering realiseren?’ gevolgd door een Lean-Coffee (zie hieronder). De online sessie begint om 18.30.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen dit onderwerp interessant vindt en haar of zijn ervaringen wil delen en/of vragen heeft, is van harte welkom. Dus: Ontwikkelaars, Testers, Business analisten, Scrum Masters, Agile Coaches,  Projectleiders, andere expertise vanuit andere vakgebieden.

>>> Schrijf je in via MeetUp.com <<<

*** AGENDA ***

  • 18.25 Verzamelen
  • 18.30 Opening
  • 18.35 Presentatie “Hoe gedragsverandering realiseren?” door Patricia Messchaert
  • 19.05 Lean Coffee “gedrag” gefaciliteerd door Frank Smeets, Patricia Messchaert en Gerben van Ophuizen
  • 19.55 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
  • 20.15 Afsluiting

*** Lean coffee “gedrag” ***

Thema: gedrag en aanverwante zaken. Bij een lean coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren. Op internet staat lean coffee meer in detail beschreven.

*** Over Patricia Messchaert ***

Vanuit haar Agile mindset zet Patricia Messchaert haar kwaliteiten in om waarde toe te voegen aan mensen van diverse niveaus in de organisatie en meerdere teams, in relatie tot de context /het (eco)systeem van de organisatie. Patricia is een aanjager en challenger om continue samen te leren en te verbeteren. Ze geeft vorm aan de Agile en/ of Digitale transformatie door oog te hebben voor mindset, attitude,  feedback, samenwerken, eigenaarschap, proces, product en de transitie roadmap. De organisatie en zelforganiserende teams worden door haar verder op weg geholpen, zodat producten met waarde voor de klant samen worden opgeleverd.

>>> Schrijf je in via MeetUp.com <<<

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

OutSystems en multifunctionele ontwikkelteams - introductie OutSystems BuildersTheory U – handvatten voor persoonlijke, team- en organisatie ontwikkeling