OutSystems in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden! Zeker bij een platform als OutSystems dat een nieuwe dimensie van visueel ontwikkelen laat ervaren. Om meer inzicht te krijgen in het OutSystems hebben wij een aantal video’s verzameld die een duidelijk beeld geven over het platform. De video’s geven uitleg over verschillende onderwerpen. Zo komt u te weten wat OutSystems is, de mogelijkheden van het platform en hoe u snel mooie applicaties kunt ontwikkelen.

Wat is het OutSystems platform?

Ontwikkel applicaties snel, correct en toekomstbestendig

Elk aspect van OutSystems is ontworpen om ontwikkelaars te helpen applicaties snel en efficiënt te leveren. Een visuele ontwikkelomgeving, krachtige automatisering en AI-assistentie stellen teams in staat om de kritieke fasen van Application Lifecycle Management (ALM) te versnellen, zodat apps in weken en zelfs dagen worden opgeleverd.

Gezamenlijke ontwikkeling met een hoge productiviteit

Snelle, uitgebreide en intelligente ontwikkelingstools verbonden in een modern, zeer collaboratief platform.

Bouw toekomstbestendige applicaties

OutSystems is vanaf het ontstaan ontworpen om veranderingen te managen, snelle innovatie mogelijk te maken en uiteindelijk moderne applicaties te leveren die evolueren zoals bedrijven en technologieën dat doen.

Overal mee te integreren

OutSystems integreert out-of-the-box met meer dan 275 externe bedrijfssystemen, databases en aangepaste applicaties van derden. Het resultaat is een flexibele en open omgeving om toekomstbestendige softwareoplossingen te ontwikkelen.

Ontwikkelomgeving

Workflow Builder: nieuwe sjablonen en geconditioneerde groepen om app-ontwikkeling te versnellen

Workflow Builder heeft app-ontwikkeling nu sneller gemaakt met een experience waarbij je er voor kunt kiezen om met een sjabloon te beginnen. Deze sjablonen zijn ontworpen rond veelvoorkomende gebruiksscenario’s en bieden gebruikers een handig startpunt en versnelt creëren van workflows. Laat ons dus weten waar je naar op zoek bent, want we zullen voortdurend nieuwe sjablonen beschikbaar stellen aan gebruikers. Je zult ook een verbeterde experience vinden om handmatige taken toe te wijzen aan gebruikersgroepen. Vanaf nu kun je groepen toewijzen op basis van aangepaste regels, waardoor de complexiteit van het workflowontwerp verder wordt verminderd.

Selecteer specifieke methoden uit een REST Swagger-specificatie

Veel REST-specificaties brengen honderden methoden met zich mee die je misschien niet in jouw OutSystems-applicaties gebruikt. Je kunt nu eenvoudig alleen degene bekijken en selecteren, die je gaat gebruiken. Dus in plaats van te eindigen met een module met meerdere REST-methoden die niet worden gebruikt, waardoor de onderhoudsinspanningen en overdrachtstaken toenemen, krijg je een module met alleen de noodzakelijke methoden om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen. Dit vermindert ook de onderhouds- en leercurve voor nieuwe ontwikkelaars in jouw omgeving.

Vertaal de weergavetaal van uw mobiele en reactive web applicaties

Vertaal de weergavetaal van uw mobiele en reactieve webapps rechtstreeks in Service Studio. Verander snel de tekst in schermen, links, titels, labels en nog veel meer elementen in de interface van jouw app en laat jouw eindgebruikers schakelen tussen talen.

Componenten

Casemanagement: verbeterde setup met vereenvoudigde architectuur

Je kunt nu eenvoudiger Case Management-apps bouwen met een verbeterde setup en vereenvoudigde architectuur. Nieuwe validaties in de API’s voorkomen nu dat gebruikers, tijdens de configuratie van de statusmachine, ongeldige overgangen maken, waardoor de gegevenskwaliteit wordt verbeterd en frictie tijdens het hele proces wordt verminderd.

UI framework

Vernieuwde OutSystems UI Figma Kit

Vind eenvoudiger de juiste elementen met de vernieuwde OutSystems UI Figma Kit, nu met vereenvoudigde organisatie, verbeterde lay-out en betere navigatie. De Componenten hebben nu elk hun eigen pagina’s en maken optimaal gebruik van de recente Varianten-functie. Moeite om te beginnen? De nieuwe speciale sectie: Aan de slag, helpt je om dingen op gang te brengen, of je kunt beginnen met toegevoegde schermsjablonen en deze opnieuw gebruiken in je project.

Artificial Intelligence

ML Builder

Het trainen van machine learning-modellen vereist geen wetenschappelijke wetenschapsvaardigheden meer. Met ML Builder kunt u voorspellende analyses maken en ontwikkelen om de transformatie en personalisatie van klantervaringen in jouw bedrijf te stimuleren. Implementeer op betrouwbare wijze waardevolle AI-gebruiksscenario’s zonder specifieke vaardigheden die nodig zijn om machine learning aan jouw apps toe te voegen.

Architecture Dashboard biedt inzicht in de kwaliteit en prestaties van code

Je kunt optimaal profiteren van de bevindingen van Architecture Dashboard door ervoor te zorgen dat jouw architectuur correct is geclassificeerd. Schakel hiervoor automatische AI-classificatie van modulelagen in bij elke synchronisatie. Automatische AI-classificatie gebruikt AI om jouw modules te categoriseren, zodat je jouw architectuur snel kunt controleren. En als je een AI-suggestie moet negeren, staan wij ook voor je klaar. En meer, we zullen leren van jouw ervaringen en ons AI-model blijven verbeteren. AI-autoclassificatie wordt geleidelijk uitgerold en voorlopig hebben alleen nieuwe Architecture Dashboard-installaties er toegang toe.

Chatbot-configurator: jouw nieuwe tool om snel chatbots te bouwen

Met Chatbot Configurator kun je veel sneller dan voorheen chatbots bouwen en word je tijdens het hele proces begeleid. Binnen enkele minuten heb je een chatbot die is verbonden met een AI-provider die de veelgestelde vragen (FAQ) van gebruikers beantwoordt in natuurlijke taal, met een volledig aanpasbare voorbeeldkennisbank, en klaar om te integreren met al je OutSystems-apps.

Ervaringen met het OutSystems

Agile en Business-Focused met OutSystems – Vopak

Logistieke leverancier Vopak had één platform nodig dat kon worden geïntegreerd met uiteenlopende supply chain-oplossingen van klanten, en vond het antwoord in OutSystems. Leo Brand, CIO, zegt dat OutSystems een echt partnerschap tussen technologie en business binnen het bedrijf faciliteert. Ontdek waarom Brand OutSystems ‘de oplossing noemt waar we op hebben gewacht’. Lees het volledige verhaal

OutSystems blog

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de mogelijkheden van OutSystems.

Ronald Barrow profielfoto

Neem contact op

Ronald Barrow
Commercieel directeur
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search