Business Process Optimalisatie

Artikel

Hieronder staat een samenvatting van het artikel. Of download/lees het volledige artikel.

Creëer een datagedreven cultuur en stimuleer de productiviteit!

Het garanderen van applicatie-succes begint met het beschikken over de juiste gegevens waarmee inzicht op alle platforms, zoals web- en mobiele applicaties, legacy-systemen, chatbots wordt verkregen van de activiteiten van gebruikers en die de productiviteit stimuleert.

Het SaaS-gebaseerde business productiviteits platform biedt procesinformatie en gebruiksinzichten van  OutSystems- en andere Low Code-applicaties. Het Platform biedt toegang tot alle noodzakelijke informatie om de prestaties van applicaties te analyseren. Procesflows worden geautomatiseerd in kaart gebracht, knoopunten van activiteiten worden gedetecteerd, knelpunten in het proces geïdentificeerd en kansen voor UX/UI-verbeteringen aan het licht gebracht. Met gegevenstools zoals slimme dashboards, gegevensinzichten en geautomatiseerde segmenten kunnen bedrijven gegevens visualiseren waarmee de realisatie van bedrijfsdoelstellingen kunnen worden gemeten en beslissingen over de toewijzing van resources worden genomen. De geautomatiseerde inzichten verhogen de bedrijfsresultaten en brengen gegevens aan de oppervlakte waarmee de acceptatie, productiviteit en procesoptimalisatie gemaximaliseerd kan worden. Het Platform is out-of-the-box geïntegreerd met het OutSystems Platform.

Geautomatiseerde procesflows en knooppuntdetectie

Ontdek automatisch end-to-end bedrijfsprocessen en identificeer inefficiënte workflows, procesknelpunten en blokkades om werkzaamheden efficiënter uit te kunnen voeren. Verkrijg inzicht hoe verschillende gebruikers met applicaties omgaan om vervolgens de workflows te verbeteren en  de impact van het bedrijf te maximaliseren.

Verbeter producten door AI gestuurde productanalyse

Door het Platform zullen productteams de juiste vragen stellen en inzichten ontdekken, zelfs als het niet duidelijk is welke vragen moeten worden gesteld. Ontsluit automatisch de inzichten om de customer journey te optimaliseren. Deze belangrijke inzichten ontsluiten de mogelijkheid om gebruikerservaringen en bedrijfswaarde op taakniveau en in het end-to-end bedrijfsproces te verbeteren.

Ontdek de KPI’s die ertoe doen en identificeer automatisch knooppunten en knelpunten in end-to-end bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen moeten snel worden uitgerold om concurrerend te blijven. De uitdaging van de moderne onderneming is te zorgen voor een efficiënte orkestratie van bedrijfsprocessen en tegelijkertijd de productiviteit in elke fase van het proces te garanderen.

Het Platform richt zich op het meten van succes van de bedrijfsdoelstellingen, identificeert de belangrijkste KPI’s die succes genereren en notificeert de inefficiënties in het gehele end-to-end proces.

Samenvatting van het Business Productiviteits Platform

  • Rol gebaseerde dashboards bewaken de voortgang voor management-, product- en IT-teams met dwarsverbanden door de gehele organisatie.
  • Statistieken die direct gekoppeld zijn aan bedrijfsdoelstellingen
  • Verhoging van de productiviteit en efficiëntie van gebruikers
  • Geautomatiseerde procesflows met activiteitsknooppunten en knelpuntdetectie
  • Inzicht welke applicatieontwikkelprojecten prioriteit hebben
  • Versnelling van de gebruikersacceptatie
  • AI-gestuurde geautomatiseerde inzichten beantwoorden vragen die je zelf niet had kunnen bedenken
  • Verouderde applicaties moderniseren

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over hoe wij business process optimalisatie inzetten.

Ronald Barrow profielfoto

Neem contact op

Ronald Barrow
Commercieel directeur
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search