Samen verder werken aan je vakkundigheid op het gebied van Agile Coach. Waardering oogsten voor hetgeen je als prestatie neerzet!

Je werkt met scrumteams bij grote welbekende organisaties op eigen projecten of consultancy. De locatie van de werkzaamheden kan (deels) bij de klant, of thuis zijn.

Wat kun je doen?

 • Bevorderen eigenaarschap en zelfsturing bij medewerkers om de bedrijfswaarde, voortvloeiend uit de activiteiten van de agile organisatie, te optimaliseren
 • Creëren van een werkomgeving waarin conflicten opgelost worden en de teamleden een veilige omgeving ervaren om in te werken
 • Samenhang coördineren tussen verschillende agile teams
 • Coachen van medewerkers in hun agile rollen
 • Coachen om zelfsturing mogelijk te maken op gebied van communiceren, prioriteiten stellen en knopen doorhakken
 • Inspireren tot wendbaar werken
 • Kennisoverdracht over agile werken

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het coachen van de medewerkers van een organisatie naar een agile houding. De medewerkers worden begeleid in het zich eigen maken van het agile DNA.

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • 2 jaar ervaring als Agile Coach/scrum master bij grotere bedrijven
 • Kennis van een vertical, bij voorkeur financial services, telecom, verzekeringen, energie & nuts of construction & engineering
 • Ervaring met SAFe is een pré
 • Bewijs van gevolgde agile coach training(en) is uiteraard een pré,
 • Goede communicatie-, presentatievaardigheden
 • Kennis van verandermanagement en organisatie-inrichting

Ambitie

Als Agile Coach krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten.

Is ADA ICT de werkgever die bij je past?

Je werk is belangrijk; het moet goed passen en ruimte bieden voor je ambities. Bij ADA ICT heb je afwisselend werk bij verschillende klanten. Samen nemen we serieus de tijd, vertrouwelijk uiteraard, om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; heeft een platte organisatie. De inbreng van eenieder is van belang. Je meningen en ideeën doen ertoe!

Betrokkenheid bij ADA ICT

We hebben studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). De personeelsvereniging ADAgio organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Vier keer per jaar is er een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand kun je samen met ADA-collega’s op het ADA-kantoor voor de klant werken en tegelijkertijd kennis delen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Je hebt de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.

We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen.

Als de klant thuiswerken toestaat, kan dat. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget.

Waarom deze vacature?

ADA ICT realiseert m.b.v. scrum goed werkende systemen. De “Be Agile” groep binnen ADA ICT breidt uit met enthousiaste medewerkers. Het “Be agile” team werkt aan kennisdeling en verbetering van processen. We hebben praktijkervaring met PO, scrummaster, businessanalyse en het toepassen van SAFe. Voor jou creëren we dan ook een fijne omgeving om in te werken en je vakbekwaamheid gezamenlijk te vergroten.

Sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.

Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.

Wil je direct voor onbepaalde tijd in vaste dienst komen? Dat kan! Op basis van een assessment, waarbij we beiden meer inzicht krijgen of we bij elkaar passen, is dat mogelijk.

Wil je uitdagend werk bij een leuk bedrijf met een goede beloning en ontwikkelmogelijkheden, maak een (vertrouwelijke) afspraak met Luciënne Bakkers op nummer +31 6 40 29 39 44 of mail naar lucienne.bakkers@ada-ict.nl. Na een eerste kennismaking met Luciënne, zal Luciënne je verder voorstellen aan Gerben van Ophuizen, Directeur / CEO van ADA ICT.

Meer informatie

werken bij ADA” is de moeite waard om door te nemen!

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Luciënne Bakkers
HR Manager
lucienne.bakkers@ada-ict.nl
+31 6 40 29 39 44

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search