WAT IS OUTSYSTEMS?

OutSystems geeft elke organisatie de kracht om te innoveren door middel van software. Door inzet van het OutSystems High Performance Low-Code Platform kunnen bedrijven van elke omvang snel serieuze web- of mobiele applicaties ontwikkelen, implementeren en beheren – waardoor ze kunnen reageren op marktkansen en continu waarde kunnen leveren door middel van software gedreven innovatie. Die software wordt een strategisch instrument waarmee het onderscheidend vermogen in de markt wordt ondersteunt. Met OutSystems kunnen organisaties strategische uitdagingen aangaan, zoals: applicatiemodernisering, werkplekinnovatie, automatisering van bedrijfsprocessen en transformatie van klantervaringen. OutSystems zorgt ervoor dat de oplossingen veilig, veerkrachtig, cloud-ready en uitermate schaalbaar zijn.

comp_beautiful-user-experiences

Het OutSystems Platform is een high-performance low-code platform waarmee serieuze productiviteit wordt gerealiseerd, serieuze apps worden ontwikkeld met continue innovatie.

Het high-performance low-code platform is het wereldwijd toonaangevend, voor het bouwen en beheren van business-kritische applicaties. De krachtige visuele coderings- en ontwikkelomgeving van OutSystems maakt het mogelijk dat: alle aspecten van het software-engineeringproces worden geïntegreerd, radicaal de productiviteit versnelt, het experimenteren (prototyping) en definitieve realisatie met onbeperkte schaalbaarheid wordt gefaciliteerd.

Het OutSystems Platform is ontworpen voor samenwerking, waar business en IT één applicatie kunnen creëren voor een specifiek project of toepassingen die de business volledig transformeren.

  • High-performance low-code development is het middel om software met radicale productiviteit en uitzonderlijke app-ervaringen te ontwikkelen, ontworpen voor continue evolutie en wijzigingen.
  • Hoewel low-code een sterk groeiende benadering is om snel apps te maken, high-performance low-code combineert kracht en snelheid met veiligheid en schaalbaarheid, waardoor applicaties kunnen ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd die het bedrijf kunnen transformeren.
  • Het high-performance low-code platform van OutSystems is ontworpen om de innovatie vanuit de gehele organisatie tot stand te brengen – of het daarbij nu gaat om grote ondernemingen of kleine tot middelgrote bedrijven – waardoor ze serieuze applicaties kunnen bouwen die de grootste zakelijke uitdagingen oplossen.
security-2
outsystems-en-ai-ada-ict

Met de generatieve AI-oplossingen kunnen Development teams de productiviteit 100 maal vergroten. OutSystems heeft gebruik gemaakt van diverse octrooien en van haar diepgaande kennis van large language models (LLM’s) en graph neural networks (GNN’s). OutSystems zet AI in om de kwaliteit van programmatuur, de prestaties van development-teams en het essentiële toezicht op de beveiliging en governance te optimaliseren.

De kracht van generatieve AI

Developers kunnen op elk vaardigheidsniveau applicaties ontwikkelen die aansluiten op de unieke eisen. Met de hulp van AI wordt in een mum van tijd een eerste versie van een applicatie gegenereerd. Developers kunnen deze vervolgens snel aanpassen binnen de AI-engine. Realtime worden wijzigingen voorgesteld op basis van best practices.

Belangrijke mogelijkheden van de oplossingen voor generatieve AI van OutSystems zijn onder meer:

  • Direct genereren van applicaties via conversational prompts
  • Een door AI ondersteunde application editor die voortdurend suggesties levert
  • Realtime, full-stack visuele weergaven van applicatiewijzigingen
  • Een uitgebreid ecosysteem van connectors
  • OutSystems is wereldwijd marktleider in high-performance software development. We werken met visionaire organisaties waarmee goede ideeën worden omgezet in software. Visionaires hebben geen betere ideeën nodig, maar hebben behoefte aan betere systemen.
  • OutSystems gebruikers zijn wereldwijd toonaangevende bedrijven, – zoals: British Telecom, Chevron, GM Financial, Humana, Medtronic, Red Cross, Ricoh, Santander, Schneider Electric, Stemcell Technologies, Vopak – en MKB bedrijven met kleinere IT-teams, die een grote impact op de bedrijfsvoering hebben
  • OutSystems is sinds meer dan 20 jaar low code applicatie development pionier en industrieleider, met leidende posities bij toonaangevende Industrie-analisten: Gartner Magic Quadrant, Forrester Wave.
full-stack-development

Bouw snel Web Applicaties met de OutSystems Free Edition

Deze button opent een nieuwe tab en navigeert naar de OutSystems-site

Deze Rapid Application Development omgeving wordt door Gartner en Forrester geprezen en geroemd als leader en visionary op dit gebied.

Forrester:

In the first-ever Forrester Wave™ report specific to low-code development, OutSystems is named a Low-Code Leader. Forrester defines low-code platforms as: “Platforms that enable rapid delivery of business applications with a minimum of hand coding and minimal investment in setup, training and deployment.”

Gartner:

Gartner has named OutSystems a visionary with highest ability to execute in two Magic Quadrants. In the 2016 Gartner Magic Quadrant for mobile application development (MADP) and the application platform as a service (aPaaS).

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over onze OutSystems activiteiten.

Ronald Barrow profielfoto

Neem contact op

Ronald Barrow
Commercieel directeur
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search