OutSystems en multifunctionele ontwikkelteams – introductie OutSystems Builders

 In event

Bij ADA ICT wisselen we kennis uit door studieavonden te organiseren, presentaties aan elkaar te geven en Lean Coffees te houden. Omdat ADA ICT de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we, doordat we op regelmatige basis bij elkaar komen, ook van anderen leren.
Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast.

Datum volgende Lean Coffee: dinsdag 23 februari 2021

Onderwerp: OutSystems en multifunctionele ontwikkelteams – introductie OutSystems Builders

De meest effectieve ontwikkelteams zijn de multifunctionele ontwikkelteams met mensen vanuit diverse hoeken van de organisatie. Het OutSystems Platform stelt deze multidisciplinaire teams – bestaande uit business en IT – in staat om snel en efficiënt samen te werken aan de ontwikkeling van applicaties met behulp van Service Studio in combinatie met OutSystems Builders. Deze cross-functionele aanpak zorgt voor de samenwerking met het hele team waardoor organisaties succesvol kunnen profiteren van de kennis van ontwikkelaars én business expertise. In deze sessie gaan we nader in op 2 van de builders: Workflow Builder en Experience Builder.

Wij voeren deze Lean Coffee in samenwerking met OutSystems uit. Alex de Meij – Solution Architect – zal de presentatie & demo verzorgen. Deze duurt ongeveer 50 minuten, waarna we vervolgens doorgaan naar het interactieve gedeelte: de Lean Coffee.

*** Agenda ***

18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie & Demo: OutSystems Workflow & Experience Builders
19.25 korte pauze
19.30 Lean Coffee
20.15 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.25 Afsluiting

Deze Lean Coffee is opnieuw een online event, volgens beproefd recept, dus geen reistijd.
De presentatie en demo worden Nederlandstalig uitgevoerd. Iedereen die met OutSystems of software ontwikkeling in z’n algemeenheid bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, architecten, etc.

Aanmelden kan via: https://www.ada-ict.nl/aanmelden-kennisuitwisseling/
Je kunt je ook aansluiten bij de ADA OutSystems Meetup-groep: https://www.meetup.com/nl-NL/OutSystems-Lean-Coffee-kennisdeling-Meetup-groep/

Recent Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Online increment planning. Kan dat?Hoe gedragsverandering realiseren?