ADA ICT stroomlijnt DevOps met Continuous Quality Assurance

ADA helpt organisaties om in korte cycli software te produceren, door snel en in hoge frequentie te bouwen, testen en releasen. Hierdoor zullen organisaties, door inzet van slimme technologieën gekoppeld aan de kennis en kunde van onze consultants, in staat zijn om snel nieuwe business-initiatieven te realiseren een significante bijdrage te leveren in de waardeketen en hiermee het onderscheidend vermogen in de markt te versterken.

Dit zijn de pijlers van ADA’s Continuous Quality Assurance-concept:

Architectuur

Een goede architectuur is van cruciaal belang voor de totstandkoming, uitbreiding en onderhoud van complexe, software-intensieve systemen. Het traditionele architectuur proces is echter topzwaar en vaak tijdrovend of zelfs bureaucratisch. De opkomst van Agile opent een unieke mogelijkheid een effectiever architectuur proces in te richten, resulterend in een Agile architectuur.

ADA staat garant voor een gedegen applicatie-architectuur met oog voor het bestaande applicatie-landschap, zodat de nieuwe applicaties een geïntegreerd geheel vormen in dit landschap.

Bouw

ADA ICT ontwikkelt business applicaties (web en mobiel), met de technologie van het #1 Low Code platform van OutSystems of .Net. Dit realiseren wij op basis van Agile Scrum en eventueel daaraan voorafgaand Design Thinking workshops. Wij kunnen het softwareontwikkelingsproces met een factor 5 versnellen door een radicaal ander bouw- en changeproces.

ADA ICT is inmiddels meer dan 13 jaar Business Partner van OutSystems en hebben in de afgelopen jaren veel kennis en kunde opgebouwd rondom het OutSystems Platform. We beschikken over omvangrijke Agile Delivery teams; samengesteld uit ervaren OutSystems-consultants en Agile Scrum coaches voor optimale resultaten.

Geautomatiseerd testen

Om continue te kunnen leveren is het van belang om ook continue te testen. De testresultaten moeten snel beschikbaar zijn voor de ontwikkelaars zodat fouten direct hersteld kunnen worden. Dit geldt nog in veel sterkere mate als de software al gereleased en in productie is.

Testautomatisering is dan de enig juiste optie, want door de hoge snelheid van ontwikkelen gaat het handmatig schrijven van testscenario’s gegarandeerd een bottleneck worden. Met geautomatiseerd testen worden efficiency voordelen behaald en eveneens meer inzicht geboden in alle testcases waarbij de business wordt ondersteund door een goed inzicht in de kwaliteit van het testen. Organisaties kunnen meer testen worden uitgevoerd en worden test cases eenvoudiger onderhouden, mede door het gebruik van een visuele taal zal de afhankelijkheid van developers afnemen. Ieder onderdeel van de geautomatiseerde flows kunnen worden hergebruikt en gedeeld met de verschillende teams en projecten.

Benieuwd naar onze diensten op het gebied van geautomatiseerd testen?

Kwaliteit

Grip en controle op uw applicaties, om hierdoor beter te kunnen sturen en goed inzicht hebben wat er mogelijk is en vooral weten wat er niet mogelijk is. Om dit inzicht te verkrijgen is het van belang dat u weet wat er in de broncode gebeurt.

Resultaten van broncode-analyse helpen om processen, projecten en bedrijfsvoering te verbeteren. Door het tijdig en continu uitvoeren van broncode-analyses vermindert u uw onderhoudskosten, ontwikkelkosten én werkt u aan een flexibele en toekomstgerichte business. Risico’s (o.a. security)  worden in perspectief gezet, zaken die nu nog onzichtbaar zijn, maken wij inzichtelijk.

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over onze Continuous Quality Assurance.

Ronald Barrow profielfoto

Neem contact op

Ronald Barrow
Commercieel directeur
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search