18 juni geannuleerd

Op 6 juli gaan we de volgende Be Agile sessie houden. Details volgen binnenkort.

Aanmelden event Be Agile kennisuitwisseling

Je kunt je nu aanmelden voor het event Be Agile kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op donderdag 24 september zal een presentatie “WSJF in de praktijk?” (ovb) gegeven worden gevolgd door een Lean-Coffee (zie hieronder). De online sessie begint om 18.30. De link om online deel te nemen volgt later.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met Agile, Scrum, Kanban etc bezig is, is van harte welkom. Dus: Agile-coaches, ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, product owners, etc.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Aanvullend

Lean Coffee *** WSJF en aanverwante zaken ***

Thema: WSJF en aanverwante zaken. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren.

Presentatie "WSJF in de praktijk"

“WSJF in de praktijk” – details volgen nog

Presentator: Frank Smeets, Business Consultant / Product Owner

 

Programma:

18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie WSJF in de praktijk? door Frank Smeets
19.05 Lean Coffee, “WSJF en gerelateerde zaken” gefaciliteerd door oa Frank Smeets, Patricia Messchaert en Gerben van Ophuizen
19.55 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15 Afsluiting

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search