18 juni geannuleerd

Op 6 juli gaan we de volgende Be Agile sessie houden. Details volgen binnenkort.

Aanmelden event Be Agile kennisuitwisseling

Je kunt je nu aanmelden voor het event Be Agile kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op donderdag 6 juli zal een presentatie “Is LeSS more than SAFe?” gegeven worden gevolgd door een Lean-Coffee (zie hieronder). De online sessie begint om 18.30. De link om online deel te nemen volgt later.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met Agile, Scrum, Kanban etc bezig is, is van harte welkom. Dus: Agile-coaches, ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, product owners, etc.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Aanvullend

Lean Coffee *** Is LeSS more than SAFe? ***

Thema: Agile frameworks en aanverwante zaken. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren.

Presentatie "Is LeSS more than SAFe?"

LeSS (Large Scale Scrum) en SAFe (Scaled Agile Framework)
Beide zijn frameworks welk gericht zijn om Agile teams op te schalen en op verbetering van productontwikkeling in organisaties.

Onze value-statement:
Als ADA
Willen wij met de presentatie en Lean Coffee ‘Is LeSS More than SAFe’ de overeenkomsten en verschillen tussen de frameworks LeSS en SAFe toelichten
Zodat je als deelnemer met de opgedane kennis een bijdrage kan geven aan de teams /organisatie waarvoor je werkt”

Presentator: Patricia Messchaert, Agile Coach / Change Lead

Vanuit haar Agile mindset zet Patricia Messchaert haar kwaliteiten in om waarde toe te voegen aan mensen van diverse niveaus in de organisatie en meerdere teams, in relatie tot de context /het systeem van de organisatie. Patricia is een aanjager en challenger om continue samen te leren en te verbeteren. Ze geeft vorm aan de Agile en/ of Digitale transformatie door oog te hebben voor mindset, attitude, feedback, samenwerken, eigenaarschap, proces, product en de transitie roadmap. De organisatie en zelforganiserende teams worden door haar verder op weg geholpen, zodat producten met waarde voor de klant samen worden opgeleverd.

Programma:

18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie Is LeSS more than SAFe? door  Patricia Messchaert
19.05 Lean Coffee, “Agile Framework en gerelateerde zaken” gefaciliteerd door oa Frank Smeets, Patricia Messchaert en Gerben van Ophuizen
19.55 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15 Afsluiting

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search