Senior Cloud Application Developer (Microsoft Azure)

Neem als Cloud Application Developer een kijkje in verschillende keukens! Een vaste baan met afwisselende projecten. Een fijn team met collega’s waar je op terug kunt vallen. Je vindt het allemaal in jouw nieuwe baan als Cloud Application Developer bij ADA ICT!

Wat ga je doen?

Als gedetacheerd specialist werk je voor grotere bedrijven (Eneco, DAF, ZorgvandeZaak, Movares, Rabobank, VGZ, Nationale Nederlanden). Als Backend Developer bij ADA werk jij in teamverband aan diverse projecten. De locatie van de werkzaamheden kan (deels) bij de klant, of thuis zijn. Een goede communicatie en het in beeld brengen van realistische verwachtingen zijn van belang. Er is ruimte voor eigen inbreng. Vanuit je professionaliteit stem jij als Cloud Application Developer de inhoud van je werk(wijze) met de klant af.

Jouw taken als Backend Developer omvatten het:

 • afstemmen van de verwachting met de klant;
 • ontwikkelen van software voor nieuwe/bestaande applicaties;
 • technisch realiseren van bedrijfsprocessen;
 • meedenken met de klant;
 • bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden.

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen in met name de backend van grotere systemen.

Wat verwachten we van je?

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Jij hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Jij hebt ervaring met C#, ASP.NET MVC en Web API’s
 • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring met Azure, met name Web Apps, Function Apps, Service Bus en API Management
 • Jij hebt ervaring met CI / CD pipelines
 • Jij hebt ervaring met databases (SQL Server, EntityFramework)
 • Jij hebt ervaring met Azure DevOps
 • Jij hebt ervaring met Agile werkmethoden (Scrum / Kanban)
 • Jij hebt kennis van design patterns
 • Ervaring met JavaScript en client-side web frameworks zoals Angular is een pré

Carrière

Als Cloud Application Developer bij ADA ICT krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. Maak gebruik van ons onbeperkte studiebudget. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten. Vanuit jouw functie als Cloud Application Developer kun je je verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld Tech lead of Architect.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen. Wij hebben een platte organisatie. Wat houdt een platte organisatie bij ADA ICT in? De inbreng van eenieder is van belang. Jouw meningen en ideeën zijn van belang. Wij zijn allemaal gelijk. Kom gezellig bij de directeur binnen lopen voor een bakje koffie. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op je plek zit. Een sfeer is moeilijk op papier te vangen. Ervaar onze sfeer zelf door langs te komen voor een kopje koffie of thee. Wij maken graag met jou kennis!

Betrokkenheid bij ADA ICT

Bij ADA hebben wij studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). De personeelsvereniging ADAGIO organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Vier keer per jaar is er een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Op bepaalde dagen kun je samen met ADA-collega’s op het ADA-kantoor voor de klant werken en tegelijkertijd kennis delen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Wil je liever partime werken? Dit is zeker mogelijk. Je salaris ligt afhankelijk van je ervaring tussen de 3.500 en 5.500 euro bruto per maand. Je hebt als Cloud Application Developer de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.

We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen. Als de klant thuiswerken toestaat, kan dit zeker! Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget. ADA ICT kent verder een winstdeling.

De sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.

Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.

Kan jij alleen in de avond of buiten kantooruren? Dat geeft niet, wij maken graag tijd voor je.

Wil je uitdagend werk bij een leuk bedrijf met een goede beloning en ontwikkelmogelijkheden, maak een (vertrouwelijke) afspraak met Luciënne Bakkers op nummer +31 6 40 29 39 44 of mail naar lucienne.bakkers@ada-ict.nl. Na een eerste kennismaking met Luciënne, zal Luciënne je verder voorstellen aan Gerben van Ophuizen, Directeur / CEO van ADA ICT.

Meer informatie

werken bij ADA” is de moeite waard om door te nemen!

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Luciënne Bakkers
HR Manager
lucienne.bakkers@ada-ict.nl
+31 6 40 29 39 44

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search