Senior Microsoft Azure Developer

Ben je senior Micorosoft Azure Developer? Dan is deze vacature interessant voor je!

Wat ga je doen?

Als gedetacheerd specialist werk je voor grotere bedrijven als Eneco, DAF, ZorgvandeZaak, Movares, Rabobank, VGZ, Nationale Nederlanden … Je gebruikt je vaardigheden in uiteenlopende omgevingen waardoor je een brede, waardevolle ervaring opbouwt juist als IT-specialist.
Een goede communicatie met de klant en het in beeld brengen van realistische verwachtingen, zijn van essentieel belang. Vanuit je professionaliteit stem je de inhoud van je werk(wijze) met de klant af. De werkzaamheden worden zelfstandig of in een team uitgevoerd. De locatie van de werkzaamheden kan deels bij de klant, op het ADA ICT kantoor te Oosterhout, of thuis zijn. Je woont in de regio van de Randstad, Utrecht, Breda of Eindhoven.

Je taken omvatten het:

 • afstemmen van de verwachting met de klant;
 • ontwikkelen van software voor nieuwe/bestaande applicaties;
 • technisch realiseren van bedrijfsprocessen;
 • meedenken met de klant;
 • bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden.

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen in met name de backend van grotere systemen.

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
 • Minimaal 4 jaar ervaring met OOP in een .NET omgeving
 • Ervaring met C# en ASP.NET, MVC, WCF, REST
 • Vaardig in Javascript, CSS3 en HTML5
 • Vaardig in SQL en bijvoorbeeld Entity Framework
 • Ervaring met Azure en/of Amazon Web Services is een pré
 • Kennis van design patterns
 • Een klantgerichte instelling
 • Als persoon ben je slagvaardig, analytisch sterk en pragmatisch
 • Ervaring met agile development is een pré
 • Certificeringen zijn een pré
 • 36 uur/week is mogelijk

Carrière

Als ADA ICT medewerker krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten. Vanuit de gevraagde functie kun je je verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld tech lead of architect.

Is ADA ICT de werkgever die bij je past?

Je werk is belangrijk; het moet goed passen en ruimte bieden voor je ambities.
Je kiest bij ADA ICT (www.ada-ict.nl) voor detachering waarbij je afwisselend werk doet bij diverse klanten en je professioneel en persoonlijk maximaal kunt ontplooien. Samen nemen we serieus de tijd om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; heeft een platte organisatie. De inbreng van eenieder is van belang. Je meningen en ideeën zijn van belang. We gaan op een open, eerlijke, integere en respectvolle manier met elkaar om. We hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. Het met elkaar delen van kennis is onontbeerlijk.  Een sfeer is moeilijk op papier te vangen. Kom de sfeer zelf proeven en maak een afspraak!

Betrokkenheid bij ADA ICT

ADA ICT kent verschillende bijeenkomsten per jaar. We hebben studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). Actief field- en accountmanagement. De personeelsvereniging ADAgio organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Naast de verschillende bijeenkomsten is er vier keer per jaar een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Daarbij zijn alle medewerkers aanwezig.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Het salaris ligt afhankelijk van je ervaring tussen de 4.000 en 5.000 euro bruto per maand. Je hebt de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.
We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen.
Werken in het buitenland en overwerk wordt goed beloond.
Reistijd benodigd voor woon-werk is altijd een belangrijk punt bij detachering. ADA ICT kent een regeling waarbij reistijd boven de 12,5 uur per week gecompenseerd wordt door minder uren per week te werken. Als de klant thuiswerken toestaat, kan dat. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget. ADA ICT kent een winstdeling. We helpen je ook graag bij het vergelijken van (salaris)beloningen.

Waarom deze vacature?

We houden van software development. Het maken van toepassingen waar we mensen blij mee maken. Als Microsoft application development partner willen we ons team uitbreiden met developers, tech leads en architecten, We vormen een leuke club waarbij we elkaar kennen en aanvullen met als doel kwalitatief goede, mooie en voor de klant bruikbare resultaten neer te zetten.

De sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.
Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.
Wil je direct voor onbepaalde tijd in vaste dienst komen? Dat kan! Op basis van een assessment, waarbij we beiden meer inzicht krijgen of we bij elkaar passen, is dat mogelijk.

Wil je uitdagend werk bij een leuk bedrijf met een goede beloning en ontwikkelmogelijkheden, maak een (vertrouwelijke) afspraak met Kimberly Passmore op nummer +31 6 – 17 91 38 78 of mail naar kimberly.passmore@ada-ict.nl. Na een eerste kennismaking met Kimberly, zal Kimberly je verder voorstellen aan Herman Kalse, directeur ADA ICT.

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Kimberly Passmore
Business developer
kimberly.passmore@ada-ict.nl
+31 6 17 91 38 78

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search