OutSystems is voor de zevende achtereenvolgende keer erkend als Magic Quadrant Leader en behaalt hoogste score in drie van de vijf use cases

 In Articles

OutSystems, wereldwijd leider in high-performance applicatieontwikkeling, is door Gartner, Inc. voor de zevende keer uitgeroepen tot Leader in het 2023 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP). Ook behaalde OutSystems de hoogste score in zeven van de negen ‘critical capabilities’ uit het gerelateerde 2023 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms Report. Daarnaast behaalde OutSystems ook de hoogste score in drie van de vijf applicatie use cases, waaronder: Bouwen van B2E Departmental and Enterprise Apps, Multiexperience Applications, en Business Digitization, Prototyping and Innovation. OutSystems Magic Quadrant Leader.

Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems vertelt

“Ons OutSystems platform stelt enterprise klanten in staat te excelleren dankzij onze krachtige generative AI en doordat OS ontwikkelaars centraal stelt. Wij geloven dat de consistente erkenning door Gartner van OutSystems als Leader veel verder gaat dan enkel ons platform,” zegt Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems. “Met OutSystems maken organisaties gebruik van ons ecosysteem van talent, dat wordt weerspiegeld door ons partnerecosysteem en onze 700.000 communityleden. Ze profiteren ook van onze uitgebreide collectie gratis app-componenten om hun applicaties een kickstart te geven en hun time-to-value te versnellen.”

OutSystems voorziet in de meest kritieke behoeften van klanten op het gebied van applicatieontwikkeling

Wat biedt OutSystems?

Het OutSystems Platform biedt geavanceerde low-code mogelijkheden die AI-augmented development, CI/CD-integratie, enterprise agile planning en governance omvatten, wat resulteert in een ontwikkelaarcentrale benadering van softwareontwikkeling. Dankzij de high-performance aanpak onderscheidt OutSystems zich om een ​​breed scala aan strategische en bedrijfskritische apps te creëren. OutSystems scoorde het hoogst in de volgende use cases in het 2023 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms Report:

  • Applicaties bouwen voor B2E-Departemental en bedrijfsapps: Hierbij worden web- en mobiele UX-lagen bovenop externe gegevens en bedrijfsservices gelegd. Integraties en componenten worden opgeslagen in de LCAP-catalogus voor hergebruik door verschillende teams door platformcuratoren.
  • Multiexperience applicaties: Deze omvatten web-, mobiele en chatapplicaties, B2E- en B2C-gebruikerservaringen en customer journeys. Ze worden vaak gebouwd bovenop bestaande applicatiefunctionaliteiten, SaaS en nieuwe services.
  • Digitalisering, prototyping en innovatie van bedrijven: Deze geavanceerde, full-stack toepassingen integreren met documenten, cases en andere gegevens om processen te automatiseren en processen over te dragen aan het personeel. Ze kunnen worden gebruikt voor zaken als de integratie van nieuwe betaalmethoden op een bestaande website, een prototype voor zelfbedieningsmogelijkheden voor klanten of het toevoegen van een klik-en-zend mobiele app aan een legacy verzekerings-claimapplicatie.

OutSystems biedt de platform engineering basis voor digitale transformatie 

Besparing met OutSystems

Als ontwikkelaarcentrisch platform, bespaart OutSystems klanten enorme kosten en beheert het de risico’s door het verstrekken van een toonaangevende out-of-the-box oplossing voor platform engineering – een innovatieve benadering van ontwikkeling die selfservice mogelijkheden voor software engineering teams mogelijk maakt door het verstrekken van alles wat nodig is om applicaties te bouwen en te leveren.

Als gevolg van de toenemende complexiteit van moderne software-architectuur, probeert platform engineering ontwikkelaars en digitale productteams te helpen om sneller waarde te creëren voor hun bedrijven en met enterprise-grade kwaliteit. OutSystems Magic Quadrant Leader.

OutSystems Magic Quadrant Leader
OutSystems Magic Quadrant Leader.

Neem contact op

Laat uw gegevens achter voor de complete rapporten: 

  • 20231030 Gartner Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms.
  • 20231030 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms.
Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search