Samen verder werken aan je vakkundigheid op het gebied van Scrum Master. Waardering oogsten voor hetgeen je als prestatie neerzet!

Je werkt in scrumteams bij grote welbekende organisaties op eigen projecten of consultancy. De locatie van de werkzaamheden kan (deels) bij de klant, of thuis zijn.

Wat kun je doen?

 • De bedrijfswaarde voor de klant, voortvloeiend uit de activiteiten van het scrumteam, communiceren en optimaliseren
 • Zorg dragen voor een goede implementatie van het de scrumprocessen
 • Teamleden opleiden en coachen in het scrumproces
 • Wegnemen van belemmeringen voor het scrumteam
 • Je focus ligt niet zo zeer op de inhoud, maar op het proces
 • Je ondersteunt de Product Owner bij het verkrijgen van inzicht in het project om bijvoorbeeld de voortgang te monitoren
 • Rapporteren aan de klant en ADA

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het waarborgen van een goed scrumproces en het faciliteren van het team om resultaat te behalen.

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • 2 jaar ervaring als Scrum Master/agile coach bij grotere bedrijven
 • Kennis van een vertical, bij voorkeur financial services, telecom, verzekeringen, energie & nuts of construction & engineering
 • Ervaring met een planningssysteem, zoals JIRA of Azure DevOps, is een pré
 • Certificering is uiteraard een pré, bv. CSM van Scrum Alliance
 • Goede communicatie-, presentatievaardigheden

Ambitie

Als Scrum Master krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten.

Is ADA ICT de werkgever die bij je past?

Je werk is belangrijk; het moet goed passen en ruimte bieden voor je ambities. Bij ADA ICT heb je afwisselend werk bij verschillende klanten. Samen nemen we serieus de tijd, vertrouwelijk uiteraard, om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; heeft een platte organisatie. De inbreng van eenieder is van belang. Je meningen en ideeën doen ertoe!

Betrokkenheid bij ADA ICT

We hebben studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). De personeelsvereniging ADAgio organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Vier keer per jaar is er een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand kun je samen met ADA-collega’s op het ADA-kantoor voor de klant werken en tegelijkertijd kennis delen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Je hebt de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.

We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen.

Als de klant thuiswerken toestaat, kan dat. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget.

Waarom deze vacature?

ADA ICT realiseert m.b.v. scrum goed werkende systemen. De “Be Agile” groep binnen ADA ICT breidt uit met enthousiaste medewerkers. Het “Be agile” team werkt aan kennisdeling en verbetering van processen. We hebben praktijkervaring met Product Owner, Scrum Master, businessanalyse en het toepassen van SAFe. Voor jou creëren we dan ook een fijne omgeving om in te werken en je vakbekwaamheid gezamenlijk te vergroten.

Sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.

Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.

Wil je direct voor onbepaalde tijd in vaste dienst komen? Dat kan! Op basis van een assessment, waarbij we beiden meer inzicht krijgen of we bij elkaar passen, is dat mogelijk.

Wil je uitdagend werk bij een leuk bedrijf met een goede beloning en ontwikkelmogelijkheden, maak een (vertrouwelijke) afspraak met Luciënne Bakkers op nummer +31 6 40 29 39 44 of mail naar lucienne.bakkers@ada-ict.nl. Na een eerste kennismaking met Luciënne, zal Luciënne je verder voorstellen aan Gerben van Ophuizen, Directeur / CEO van ADA ICT.

Meer informatie

werken bij ADA” is de moeite waard om door te nemen!

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Luciënne Bakkers
HR Manager
lucienne.bakkers@ada-ict.nl
+31 6 40 29 39 44

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search