Partners

Voor specifieke kennis of opschaling schakelt ADA ICT haar partners in om uw digitale transformatie te ontzorgen.

ADA ICT Partner - OutSystems

OutSystems

OutSystems is opgericht in 2001 met de missie om iedere organisatie de kracht te geven om te innoveren met software. Het OutSystems high-performance low-code platform biedt technologie leiders en developers de tools om snel eigen business-kritische applicaties te bouwen en uit te rollen.OutSystems` netwerk omvat meer dan 600,000 community members, 400+ partners en heeft actieve klanten in 87 landen over 22 sectoren. OutSystems is “The #1 Low-Code Platform®” en wordt erkend als leider door analisten, IT executives, business leaders en developers over de gehele wereld. Een aantal van de meest bekende wereldwijde merken gebruikt OutSystems om met nieuwe initiatieven de business, mensen en wereld vooruit te helpen, Voor meer informatie zie: www.outsystems.com.

ADA ICT Partner - Microsoft Azure

Microsoft Azure

Cloud computing verandert de manier waarop uw bedrijf informatiesystemen gebruikt op een ingrijpende, maar veelbelovende manier. Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Overal en op ieder moment toegang tot uw desktopomgeving, snellere implementaties van nieuwe apps, directe schaalbaarheid en geen zorgen meer over beveiliging, onderhoud en updates. Uw bedrijfsapplicaties online hosten zodat ook deze makkelijker en beter kunnen samenwerken met uw andere Microsoft-applicaties.

ADA ICT Partner - AskBlue

AskBlue

AskBlue is een Portugese onderneming, in 2013 met Portugees kapitaal is opgericht, die zakelijke adviesdiensten en informatietechnologie levert.

De kracht en concurrentievoordelen van AskBlue zijn het resultaat van de uitgebreide professionele ervaring van het managementteam en de professionele consultants, met bewezen ervaring in, verschillende marktsectoren en bedrijfstypologieën in complexe contexten en hoogwaardige organisatiesystemen in meerdere geografische gebieden.

Ons streven is erop gericht te excelleren in de kwaliteit van onze diensten en de ontwikkeling van de beste oplossingen, waardoor onze klanten de uitdagingen in een steeds veeleisender omgeving kunnen overwinnen.

Praegus

Praegus is hét kenniscentrum voor software testing met focus op technisch testen en aanverwante opleidingen. We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Dus daar werken we zorgvuldig aan. Met topautomatisering en actuele kennisopbouw als resultaat. Want samen staan we sterker. Als expert in Software Testen helpt Praegus met het behalen van de allerbeste  kwaliteit én regie over jouw  ICT. Wij kijken vooruit en selecteren de beste trends, tools en de nieuwste ontwikkelingen waarmee we onze klanten sterker én sneller kunnen maken

Praegus deelt haar kennis, adviseert en ondersteunt haar klanten op het gebied van testen vanuit de 4 pijlers:

  • Praegus Solutions (ons innovatie-en R&D-centrum);
  • Praegus Academy (onze kennisinstituut en opleidingscentrum);
  • Praegus Consultancy (ons interim en ad hoc hands-on advies);
  • Praegus Connect (ons uitgebreide kennisnetwerk).

Omnext

Omnext is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in softwareanalyse en is ontstaan vanuit de constatering dat organisaties steeds afhankelijker worden van hun softwareapplicaties en worstelen met kwaliteitsgerelateerde uitdagingen.

Om deze organisaties te helpen controle te krijgen over hun applicatielandschap door risico’s te beheersen en de kwaliteit te verhogen., heeft Omnext zijn eigen software-analyseplatform ontwikkeld: het Omnext Fit Test-platform. Bekijk de  video voor meer informatie over Omnext.

Fujitsu

Bij Fujitsu zijn we gepassioneerd over het gebruik van technologie om een meer inclusieve, duurzame en vertrouwde toekomst te creëren. Het drijft alles wat we doen. Tijdens ons bestaan hebben we bedrijven en de samenleving ondersteund door robuuste en betrouwbare IT-systemen te leveren.

Tegenwoordig reageren we op de moderne digitale wereld door samen met onze partners en klanten nieuwe waarde te genereren uit geavanceerde digitale technologieën die niet alleen de manier waarop we werken en leven transformeren, maar ook bijdragen aan het oplossen van mondiale sociale uitdagingen. ‘Shaping tomorrow with you’ gaat over samenwerken met klanten en de samenleving om een betere toekomst vorm te geven door middel van de kracht van digitale technologieën. De merkbelofte van Fujitsu beschrijft onze manier van zakendoen en vormt de kern van hoe we ons gedragen en communiceren met onze klanten.

Fujitsu heeft zijn hoofdkantoor in Japan – Tokio. Wereldwijd heeft Fujitsu zo’n 155.000 werknemers in 100 landen.

Pyze

Pyze biedt Low-code gebruik en Business Process inzichten voor OutSystems- en andere Low Code-applicaties. De geautomatiseerde inzichten verhogen de bedrijfsresultaten van OutSystems-investeringen die gegevens naar boven brengen om de acceptatie, productiviteit en procesoptimalisatie te verbeteren. Pyze meet of de bedrijfsdoelen van applicaties worden bereikt. Het in kaart brengen van processen is geautomatiseerd, hotspots van activiteiten worden gedetecteerd, knelpunten in het proces worden geidentificeerd en kansen voor UX/UI-verbeteringen worden aan het licht gebracht. Pyze is geïntegreerd met OutSystems en is een OutSystems ISV-partner.

Digitale Bazen

Stilstaan is geen optie als het gaat om de digitalisering van jouw organisatie. En precies dat doet Digitale Bazen in de zesde versnelling. Ze challengen the status quo! Een team dat hard werkt aan perfecte digitale oplossingen. Voor iedere organisatie. Met een nieuwe aanpak. Door jarenlange ervaring in het ontwerpen
van gebruiksvriendelijke interfaces, voor vele branches, weten ze de doelgroep perfect te raken. Niet alleen met de juiste context, maar ook met oogverblindende ontwerpen die er toe doen en de juiste functionaliteit bieden.

Zo zijn ze van meerwaarde voor vrijwel ieder bedrijf en ieder soort software. Of het nu gaat om het ontwerpen van een app of een maatwerk applicatie. Digitale Bazen kan je bedrijf helpen met dé optimale gebruikerservaring.

Het vergt moed om te experimenteren en ambitie om nieuwe wegen in te slaan. En dat is wat de digital designers en gamechangers van Digitale Bazen doen. Ze geloven niet in extreem lange processen. Dat was vroeger, maar nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak. Digitale Bazen legt haar focus op vernieuwende ideeën. Nieuwe manieren om digitaal te transformeren. Met een geweldig serviceniveau en hun befaamde Brabantse nuchterheid.

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over onze mogelijkheden en hoe wij onze partners betrekken.

Ronald Barrow profielfoto

Neem contact op

Ronald Barrow
Commercieel directeur
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search