Partners

Voor specifieke kennis of opschaling schakelt ADA ICT haar partners in om uw digitale transformatie te ontzorgen.

OutSystems

Duizenden wereldwijde klanten vertrouwen op OutSystems, het #1  low-code platform voor snelle applicatie-ontwikkeling. Engineers met een obsessieve aandacht voor detail, hebben elk aspect van het OutSystems-platform zodanig ontworpen en ontwikkeld dat organisaties hiermee geholpen worden enterprise apps te bouwen en hun bedrijf sneller te transformeren. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code ontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele mogelijkheden, waardoor visuele ontwikkeling van volledige applicatieportfolio’s, die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd met bestaande systemen, mogelijk wordt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lissabon, Portugal en in Atlanta, Georgia. OutSystems heeft klanten in 43 landen en 22 industrieën. Ontdek hier welke internationale bedrijven het OutSystems-platform al gebruiken.

Microsoft Azure

Cloud computing verandert de manier waarop uw bedrijf informatiesystemen gebruikt op een ingrijpende, maar veelbelovende manier. Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Overal en op ieder moment toegang tot uw desktopomgeving, snellere implementaties van nieuwe apps, directe schaalbaarheid en geen zorgen meer over beveiliging, onderhoud en updates. Uw bedrijfsapplicaties online hosten zodat ook deze makkelijker en beter kunnen samenwerken met uw andere Microsoft-applicaties.

AskBlue

AskBlue is een Portugese onderneming, in 2013 met Portugees kapitaal is opgericht, die zakelijke adviesdiensten en informatietechnologie levert.

De kracht en concurrentievoordelen van AskBlue zijn het resultaat van de uitgebreide professionele ervaring van het managementteam en de professionele consultants, met bewezen ervaring in, verschillende marktsectoren en bedrijfstypologieën in complexe contexten en hoogwaardige organisatiesystemen in meerdere geografische gebieden.

Ons streven is erop gericht te excelleren in de kwaliteit van onze diensten en de ontwikkeling van de beste oplossingen, waardoor onze klanten de uitdagingen in een steeds veeleisender omgeving kunnen overwinnen.

Leapwork

Bij LEAPWORK geloven we in de transformerende kracht van technologie om ons vrijer, productiever en happy te maken en om mensen en bedrijven beter met elkaar te verbinden.

Ergens ging er iets mis. Een stuk code brak, waardoor automatiseringssoftware onvoldoende functioneerde en niet in staat bleek om echt impact te maken. Dat is een fout die we willen herstellen. We willen iedere werknemer en elk bedrijf over de hele wereld de kracht geven om elk softwareproces te automatiseren. Gebaseerd op visueel modelleren. Geen codering nodig. Geen afhankelijkheid van ontwikkelaars.

We stellen bedrijven niet alleen in staat om te automatiseren. We bieden bedrijven en werknemers in staat weer eigenaarschap te nemen van procesautomatisering en digitale transformatie. En wij vinden het belangrijk. Waarom? Omdat het de productiviteit verhoogt. Omdat het de arbeidsvreugde verhoogt. En ondertussen transformeren we werk op wereldwijde schaal.

Omnext

Omnext is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in softwareanalyse en is ontstaan vanuit de constatering dat organisaties steeds afhankelijker worden van hun softwareapplicaties en worstelen met kwaliteitsgerelateerde uitdagingen.

Om deze organisaties te helpen controle te krijgen over hun applicatielandschap door risico’s te beheersen en de kwaliteit te verhogen., heeft Omnext zijn eigen software-analyseplatform ontwikkeld: het Omnext Fit Test-platform. Bekijk de  video voor meer informatie over Omnext.

Fujitsu

Bij Fujitsu zijn we gepassioneerd over het gebruik van technologie om een meer inclusieve, duurzame en vertrouwde toekomst te creëren. Het drijft alles wat we doen. Tijdens ons bestaan hebben we bedrijven en de samenleving ondersteund door robuuste en betrouwbare IT-systemen te leveren.

Tegenwoordig reageren we op de moderne digitale wereld door samen met onze partners en klanten nieuwe waarde te genereren uit geavanceerde digitale technologieën die niet alleen de manier waarop we werken en leven transformeren, maar ook bijdragen aan het oplossen van mondiale sociale uitdagingen. ‘Shaping tomorrow with you’ gaat over samenwerken met klanten en de samenleving om een betere toekomst vorm te geven door middel van de kracht van digitale technologieën. De merkbelofte van Fujitsu beschrijft onze manier van zakendoen en vormt de kern van hoe we ons gedragen en communiceren met onze klanten.

Fujitsu heeft zijn hoofdkantoor in Japan – Tokio. Wereldwijd heeft Fujitsu zo’n 155.000 werknemers in 100 landen.

Pyze

Pyze biedt Low-code gebruik en Business Process inzichten voor OutSystems- en andere Low Code-applicaties. De geautomatiseerde inzichten verhogen de bedrijfsresultaten van OutSystems-investeringen die gegevens naar boven brengen om de acceptatie, productiviteit en procesoptimalisatie te verbeteren. Pyze meet of de bedrijfsdoelen van applicaties worden bereikt. Het in kaart brengen van processen is geautomatiseerd, hotspots van activiteiten worden gedetecteerd, knelpunten in het proces worden geidentificeerd en kansen voor UX/UI-verbeteringen worden aan het licht gebracht. Pyze is geïntegreerd met OutSystems en is een OutSystems ISV-partner.

Meer weten?

Snel een antwoord op maat? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over onze mogelijkheden en hoe wij onze partners betrekken.

Neem contact op

Ronald Barrow
Managing partner
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search