WERKEN BIJ ADA

Welkom in onze wereld. ADA ICT is een maatwerk softwarebedrijf met een speciale missie. Wij helpen mensen en organisaties bij het waarmaken van business ideeën. Onze oplossingen zijn als het ware de bouwstenen onder de dromen van onze klanten. Dus of klanten nu dromen van procesinnovatie of betere dienstverlening, wij helpen met realiseren!

Co-creatie is het kloppend hart van onze cultuur. In een intense samenwerking met onze klanten en stakeholders werken we toe naar software met optimale business value. Snel,
simpel en samen! Wil je onze collega worden en uitdagende business ideeën tot leven wekken? Of simpelweg kennis maken? Neem gerust contact op!

Naast het werk vinden we ook de sfeer binnen ADA ICT belangrijk en daarom organiseren ADA en de personeelsvereniging ADAgio regelmatig leuke uitjes. Zo leer je je collega’s beter kennen, maar ook de partners en kinderen.

Jij

Je bent gefocust op uitstekende resultaten en persoonlijke groei. Je zoekt een bedrijf die je helpt het beste uit jezelf te halen?

> Voor meer expertise

Ada

Wij zijn een club gedreven professionals. Wij streven een persoonlijke benadering na voor zowel onze klanten als onze mensen.

> Voor meer marktwaarde

Samen

Maatwerk software ontwikkelen is mensenwerk. Door hechte samenwerking besteden we oprechte aandacht aan onze klanten.

> Voor meer slagkracht

Kennismaken

Je prettig voelen in een bedrijf heeft alles met cultuur te maken. We geven je graag alle ruimte om uitgebreid kennis met ons te maken.

> Voor jouw toekomst 

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Luciënne Bakkers
HR Manager
lucienne.bakkers@ada-ict.nl
+31 6 40 29 39 44

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search