OutSystems Developer

Neem als OutSystems Developer een kijkje in verschillende keukens! Een vaste baan met afwisselende projecten. Het belangrijkste is dat jij op je plek zit in een fijn team. Breidt je kennis daarbij uit door gebruik te maken van het onbeperkte studiebudget. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Dit vertrouwen en deze vrijheid ontvang jij allemaal tijdens jouw nieuwe uitdaging als OutSystems Developer bij ADA ICT!

Als OutSystems Developer bij ADA werk jij zelfstandig of in teamverband bij grote welbekende organisaties aan eigen projecten of consultancy. De locatie van de werkzaamheden kan (deels) bij de klant, of thuis zijn.

Wat ga jij als OutSystems Developer doen?

  • Afstemmen van de verwachting met de klant
  • Ontwikkelen van software voor nieuwe/bestaande applicaties
  • Bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen.

Wat verwachten we van je?

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
  • Ervaring met OutSystems en het ontwikkelen van systemen
  • Vaardig in SQL
  • Enige vaardigheid in Javascript, CSS en HTML, C#
  • Gecertificeerd Professional of Expert Web Developer is uiteraard een pré

Ambitie

Drie trainingen binnen vier maanden? Geen probleem! Als OutSystems specialist krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten. Vanuit de gevraagde functie kun je je verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld Tech Lead, Architect of DevOps engineer.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; wij hebben een platte organisatie. Wat houdt een platte organisatie bij ADA ICT in? Wij zijn allemaal gelijk. Kom gezellig bij de directeur binnen lopen voor een bakje koffie. Jouw meningen en ideeën doen ertoe! Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dat jij je gewaardeerd voelt. Ervaar onze sfeer zelf door langs te komen voor een kopje koffie of thee. Wij maken graag met jou kennis!

Betrokkenheid bij ADA ICT

Wij hebben studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). De personeelsvereniging ADAGIO organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Vier keer per jaar is er een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Op bepaalde dagen kun je samen met ADA-collega’s op het ADA-kantoor voor de klant werken en tegelijkertijd kennis delen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Wil jij liever parttime werken? Dit is ook mogelijk. Je hebt de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.

We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen.

Als de klant thuiswerken toestaat, kan dat. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget.

Sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.

Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.

Kan jij alleen in de avond of buiten kantooruren? Dan geeft niet, wij maken graag tijd voor je.

Twijfel je of deze baan bij jou past? Maak een vertrouwelijke afspraak met Kimberly Passmore op nummer +31 6 – 17 91 38 78. Even sparren, bellen of appen kan altijd! Samen nemen we de tijd en vertrouwelijk om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken. Na een eerste kennismaking met Kimberly, zal Kimberly je verder voorstellen aan Gerben van Ophuizen, Directeur / CEO van ADA ICT.

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Kimberly Passmore
Business developer
kimberly.passmore@ada-ict.nl
+31 6 17 91 38 78

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search