Agile trainingen

Be agile logo

ADA ICT heeft ruime ervaring in agile werken en projectleiding. Naast maatwerk software bieden we ook Agile trainingen aan. Mocht een training er niet bij staan en wilt u toch de mogelijkheid voor u zelf of uw bedrijf onderzoeken, neem dan contact met ons op. Naast maatwerk software kunnen wij ook maatwerk trainingen leveren.

ADA werkt met ervaren mensen die hun sporen op hun vakgebied verdiend hebben. De volgende trainers zijn aan ADA verbonden:

Patricia Messchaert
Patricia Messchaert
frank-smeets-ada-ict-200-200
Frank Smeets
gerben-van-ophuizen-ada-ict-200×200
Gerben van Ophuizen

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”
― Benjamin Franklin

OVERZICHT

Trainingen op basis van een rol/functie

Training door te doen en te ervaren

Trainingen ter verdieping

  • Vergelijking tussen verschillende Agile frameworks (via Agile op maat)

LOCATIE

De trainingen bij open inschrijving worden gehouden in onze cursusruimte in Oosterhout (N-Br), of een locatie in ‘s Hertogenbosch of Utrecht. Bij een in company-training wordt de training bij u op locatie gegeven.

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Waarom kiezen voor trainingen bij ADA?

  • Uitsluitend ervaren coaches die hun sporen op hun vakgebied verdiend hebben
  • Praktische opzet en geheel op maat in te richten
  • Binnen je eigen bedrijf (in-company) of in ons cursusruimte
  • Met de Agile trainingen kun je met een gerust hart van start of verbeter je zelf het Agile werkproces
  • Ervaring in IT- en non-IT organisaties

Dus voldoende redenen om te informeren naar onze trainingsmogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Waarom investeren in opleidingen en trainingen?

Investeren in opleidingen en trainingen is investeren in je bedrijf. Om diverse redenen betaalt een opleidingsinvestering zich vaak dubbel terug; hierbij kun je denken aan:

Employability: goed opleiden = flexibiliteit
Employability staat kort gezegd voor een optimale inzetbaarheid van je medewerkers. Het gaat hierbij niet alleen om inzetbaarheid binnen een functie, maar ook om het kunnen vervangen van collega’s, het makkelijker kunnen doorstromen naar een andere functie, etc. Een flexibel werkteam vergroot de wendbaarheid van je bedrijf. Je kunt beter en sneller innoveren en makkelijker reageren op veranderingen uit de markt. Een goed opgeleid en goed getraind team versterkt de employability van je organisatie.

Goed opleiden = een goed imago
Wanneer je structureel laat zien dat je investeert in je medewerkers, zal dat ook gaan ‘rondzingen’ buiten je bedrijf. Je creëert een goed imago en zal door potentiële nieuwe medewerkers als een interessante werkgever worden gezien.

Goed opleiden = gemotiveerd personeel
Het aanbieden van een goede opleiding is een krachtige vorm van binden van je personeel. De mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen wordt door veel medewerkers – zeker in de moderne kenniseconomie – als een enorm pre gezien.

Bij bedrijven die actief scholing aanbieden is het verloop minder dan bij bedrijven die dat niet doen: uit onderzoek in opdracht van de ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer.

Betere competenties = beter personeel
Goed opgeleid personeel functioneert beter. Soms is de aanleiding voor een opleiding heel eenvoudig. Denk maar aan technische of ICT-beroepen, waar het vaak noodzaak is om de ontwikkelingen op het vakgebied bij te houden door middel van een ‘bijspijkercursus’.

Meer weten?

Dus redenen genoeg om een training te volgen. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Aanvullende informatie

Open inschrijving of In company?

Onze trainingen kan je zowel op basis van open inschrijving als in-company volgen. Uiteraard zijn er een aantal verschillen in de opzet van de training. Doordat het team reeds samen is bij een in-company training, kan er direct worden gewerkt aan bijvoorbeeld het elkaars waarden en ambities leren kennen, een gezamenlijk doel bepalen en het gezamenlijk opstellen van een Agile projectportfolio voor het team.

Trainingsdagen

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:00 uur en duren tot ongeveer 17:00 uur (inclusief lunch). Alle trainingen zijn inclusief alle opleidingsmaterialen, deelnemers certificaat en drankjes/lunch, en exclusief BTW.

Meer weten?

Wil je meer weten over de trainingsmogelijkheden bij ADA? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden en eventuele maatwerkoplossingen.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
opleidingen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search