Ontdek de toekomst van technologie met OutSystems en AI!

 In AI

🚀 Een speciale dank aan Wilfred de Graaf van Heights AI voor zijn inspirerende presentatie “AI en OutSystems: een kansrijke en uitdagende toekomst”. Onze visie op de integratie van AI in onze projecten is hierdoor verder versterkt. De toekomst van technologie met OutSystems en AI is voor ons is daarmee een stuk duidelijker geworden: we kunnen er niet omheen.

🤝 Met dank aan Patrick Bröcker van Bröcker Media BV voor de ondersteuning en de link met Wilfred.

🌟 De demo van de ChatGPT-connector in OutSystems door Wilfred was een echte eye-opener.

🔥 Wat een geweldige ervaring! Vol trots en enthousiasme kijken we terug op onze recente hackathon. Twee teams met verschillende disciplines verlegden de grenzen van innovatie.

🔎 Ons doel was het integreren van AI in OutSystems-oplossingen en wat leverde dat op? Werkende demo’s, ontwikkeld in slechts 4 uur tijd! Een demo om voor de consument eenvoudige afvragingen op de eigen polis te doen, maar ook het vereenvoudigen van de tekst of het vertalen naar een andere taal behoorde tot de mogelijkheden. De andere demo was op basis van eerdere mailwisseling met een persoon en hoe de “tone-of-voice” moet zijn in de terugkoppeling naar die persoon. Deze laatste demo laat zien hoe breed inzetbaar AI voor klantenservice, sales en recruitement is.

🌐 Zo zie je waar synergie toe kan leiden: het OutSystems-platform is heel krachtig en flexibel, en onze teams haalden daar het beste uit.

👀 Ben jij nieuwsgierig hoe AI in combinatie met OutSystems jouw bedrijf kan helpen? Kijk op www.ada-ict.nl/contact hoe je met ons in contact kan komen.

💡 Help jij ons mee om samen de toekomst van technologie vorm te geven?

#Hackathon#Innovatie#AI#OutSystems#Teamwork#Technology#TechnologyForward

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search