The Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms For Professional Developers

 In Nieuws

In deze evaluatie van Low-Code ontwikkelplatforms zijn de belangrijkste platforms onderzocht, geanalyseerd en beoordeeld. Het rapport laat zien hoe elke provider presteert en helpt bij de keuze van het juiste Low-Code Platform .

Low-Code verandert de definitie en standaarden van applicatie ontwikkeling

📷Low-code is nu volledig mainstream en bevordert agile applicatie-ontwikkeling. Tegelijkertijd biedt generatieve AI enorme kansen. Low-code-leveranciers spelen in op deze behoeften met betere samenwerkingstools, sterkere DevOps- en beheerfuncties en een golf van nieuwe R&D gericht op generatieve en ondersteunende AI, waardoor het volume en (hopelijk) de kwaliteit en het beheer van apps die op deze platforms worden gemaakt, zal toenemen.

Als gevolg van deze trends zal de markt op zoek gaan naar leveranciers die:

• Beoogde gebruiksscenario’s van een hoog niveau ondersteunen;

• Een geloofwaardige DevOps-aanpak faciliteren;

• Solide functies voor beheer en applicatieportfoliobeheer ondersteunen.

OutSystems is al geruime tijd leider in low-code, wordt alom gerespecteerd als een serieus rapid engineering-platform en blijft baanbrekend voor snelle enterprise app-ontwikkeling. OutSystems heeft deze reputatie versterkt door de recente overname van Ionic en een prominente samenwerking met Amazon Web Services (AWS). Het is ook de enige Leader in deze Forrester Wave die zich volledig richt op low-code en rapid dev. Strategische sterke punten zijn de toewijding aan innovatie (bewezen door vroegtijdige investeringen in AI-ondersteuning en roadmap) en de omvangrijke community, met meer dan 5.000 platform-add-ons.

Het platform biedt superieure tools voor datamodellering en -beheer, integratie (meer dan 600 connectoren en ondersteuning voor meerdere message brokers en een uitgebreide toolset voor UX en native mobiele app-ontwikkeling. Er zijn ook meerdere geïntegreerde AI-services inbegrepen, met tools om deze te gebruiken. De lijst met ondersteunde codeertalen voor extensies en aanpassingen is omvangrijk. OutSystems heeft weinig functionele zwakheden. OutSystems is een uitstekende keuze voor bedrijven die serieuze app-ontwikkeling nodig hebben van een onafhankelijke leverancier die zich volledig richt op low-code en snelle software-engineering.

Voor meer informatie stuur ons een mail: info@ada-ict.nl

Of vul het contactformulier in.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Be agile-groep heeft eigen logo coverAankondiging nieuw directeurschap