Meetup: Inzicht in een growth en fixed mindset en onderzoek naar jouw agile mindset

 In event

*** DIRECT INSCHRIJVEN ***

Na een tijdje van afwezigheid zijn we weer terug en gaan we de kennissessies weer oppakken. Dit keer nog online.

Je kunt je nu aanmelden voor het event ‘Inzicht in een growth en fixed mindset en onderzoek naar jouw agile mindset’ kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op woensdag 20 april zal onze gastspreekster Barbara Stam in gaan op de agile mindset. De online sessie/training begint om 18.30.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die dit onderwerp interessant vindt en haar of zijn ervaringen wil delen en/of vragen heeft, is van harte welkom. Ben je actief in agile (Scrum, Kanban, Verandering) in de rol als Agile coach, Product Owner of Scrum Master dan is deze avond van harte aan te bevelen.

*** DIRECT INSCHRIJVEN ***

Inhoud

Je mindset bepaalt je gedrag, je gedrag bepaalt je resultaat, en je resultaat heeft weer invloed op je mindset. Zo is de cirkel rond. Om een bepaald resultaat te behalen focussen we ons vaak op het gedrag dat we dan willen zien. Maar een verandering in gedrag (DOEN) betekent ook een verandering in mindset (DENKEN). En dat denken zit ons soms nog wel eens in de weg om die gedragsverandering te realiseren.

Wat is die mindset nu precies? En hoe heb je daar invloed op? In deze interactieve online sessie duiken we in onze mindset. We gaan we in op hoe DENKEN, DOEN EN RESULTAAT onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je leert de theorie van een GROWTH en een FIXED mindset. En we maken het bruggetje naar een AGILE mindset. In break-out sessies ga je met de informatie en theorie zelf aan de slag en vertaal je dit naar jouw eigen situatie. Je krijgt daarbij ook inzichten van andere deelnemers.
Het wordt een praktische lean coffee waarin je inzicht krijgt in de vraag “Hoe zit dat nu eigenlijk bij mij?”.

Over Barbara Stam

Ik coach professionals en teams voorbij de inhoud op het gebied van samenwerken en leiderschap door te werken aan meer grip en meer impact. Met als resultaat meer betrokkenheid, betere teamresultaten en meer werkplezier. Met 20 jaar werkervaring in teams, onder meer als projectmanager, heb ik ervaren wanneer de samenwerking stroef of soepel verloopt. Als coach help ik nu projectmanagers, scrummasters en teams met de uitdagingen waar ze voor staan. Door in de natuur in beweging te zijn, creëer ik een setting die ruimte biedt voor ervaren, een ander perspectief en verandering. Zo maak ik los wat vast zit en wat in beweging mag komen. Beweging is nodig om vooruit te komen. Een moeiteloze beweging komt van binnenuit. Vanuit wie je bent en waar je voor staat.

*** DIRECT INSCHRIJVEN ***

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

UI/UX met OutSystemsADA Agile Game - Try-out! cover