Meetup: SoapUI in de praktijk

 In event

Je kunt je nu aanmelden voor het event OutSystems kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

>>> AANMELDEN <<<

Op donderdag 3 september zal Danny Creusen een presentatie geven over SoapUI. Dit zal een presentatie van ongeveer 45 minuten zijn, gevolgd door een lean-coffee. De online-sessie begint om 18.30. De link om online deel te nemen volgt later.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met OutSystems bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, projectleiders, etc.

>>> AANMELDEN <<<

*** SoapUI in de praktijk ***

“De presentatie zal gaan over het gebruik van SoapUI om OutSystems REST Services te testen. Als eerste zal SoapUI als tool geïntroduceerd worden, met de sterke en zwakke punten van de tool. Aansluitend zal ook een live demo gegeven worden hoe de tool bij een van onze klanten is ingezet.”

De presentatie wordt gehouden door Danny Creusen. Danny is werkzaam bij ADA ICT als senior OutSystems consultant met ruime ervaring in OutSystems, zowel in het voortraject als in de realisatie.

*** Lean Coffee ***

Thema: testen en andere zaken. In onze sessie van juli hebben we het al over Leapwork en testen gehad. Bij deze Lean Coffee kunnen ook andere zaken aan bod komen. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Presentatie "Is LeSS more than SAFe?" gevolgd door een Lean-CoffeeAanmelden WSJF-presentatie en lean-coffee