Presentatie “Is LeSS more than SAFe?” gevolgd door een Lean-Coffee

 In event

>>> AANMELDEN <<<

Je kunt je nu aanmelden voor het event Agile kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op maandag 6 juli (nog fijn even voor de zomervakantie) verzorgt Patricia Messchaert een presentatie "Is LeSS more than SAFe?". In de aansluitende Lean-Coffee kunnen jullie onderwerpen aandragen die we dan bespreken (gerelateerd aan de presentatie). Jullie bepalen (lang leve de Lean Coffee πŸ˜‰ ).

We beginnen om 18.30 en de sessie is online zodat je in ieder geval geen reistijd hebt ?. Details om online deel te nemen volgen later (link naar zoom).

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met agile bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, agile coaches, projectleiders, etc.

>>> AANMELDEN <<<

*** Agenda ***
18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie Is LeSS more than SAFe? door Patricia Messchaert
19.05 Lean Coffee
19.55 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15 Afsluiting

*** Is LeSS more than SAFe? ***
LeSS (Large Scale Scrum) en SAFe (Scaled Agile Framework)
Beide zijn frameworks welk gericht zijn om Agile teams op te schalen en op verbetering van productontwikkeling in organisaties.

Onze value-statement:
Als ADA
Willen wij met de presentatie en Lean Coffee β€˜Is LeSS More than SAFe’ de overeenkomsten en verschillen tussen de frameworks LeSS en SAFe toelichten
Zodat je als deelnemer met de opgedane kennis een bijdrage kan geven aan de teams /organisatie waarvoor je werkt

>>> AANMELDEN <<<

*** Patricia Messchaert, Agile Coach / Change Lead ***
Vanuit haar Agile mindset zet Patricia Messchaert haar kwaliteiten in om waarde toe te voegen aan mensen van diverse niveaus in de organisatie en meerdere teams, in relatie tot de context /het systeem van de organisatie. Patricia is een aanjager en challenger om continue samen te leren en te verbeteren. Ze geeft vorm aan de Agile en/ of Digitale transformatie door oog te hebben voor mindset, attitude, feedback, samenwerken, eigenaarschap, proces, product en de transitie roadmap. De organisatie en zelforganiserende teams worden door haar verder op weg geholpen, zodat producten met waarde voor de klant samen worden opgeleverd.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Automatisch testen/OutSystems + Lean CoffeeMeetup: SoapUI in de praktijk