Aanmelden WSJF-presentatie en lean-coffee

 In event

>>> AANMELDEN <<<

Je kunt je nu aanmelden voor het event Be Agile kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige Agile expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op donderdag 24 september zal een presentatie โ€œWSJF in de praktijkโ€ gegeven worden gevolgd door een Lean-Coffee (zie hieronder). De online sessie begint om 18.30. De link om online deel te nemen volgt later.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met Agile, Scrum, Kanban etc bezig is, is van harte welkom. Dus: Agile-coaches, ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, product owners, etc.

>>> AANMELDEN <<<

*** Agenda ***

18.25 Verzamelen

18.30 Opening

18.35 Presentatie WSJF in de praktijk? door Frank Smeets

19.05 Lean Coffee, โ€œWSJF en gerelateerde zakenโ€ gefaciliteerd door oa Frank Smeets, Patricia Messchaert en Gerben van Ophuizen

19.55 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees

20.15 Afsluiting

>>> AANMELDEN <<<

*** WSJF ***

WSJF = Weighted shortest job first. Dit is een techniek om te bepalen wat het kost om werk uit te stellen, zodat werk wat een hogere waarde heeft eerder opgepakt kan worden.

*** Lean Coffee *** WSJF en aanverwante zaken ***

Thema: WSJF en aanverwante zaken. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren.

>>> AANMELDEN <<<

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Meetup: SoapUI in de praktijkHoe pleeg je een goede interventie bij een niet-functionerend team?