Aanmelden informatiemiddag: Quality with a capital Q

We doen de goede dingen, maar doen we de dingen ook goed?  Applicatieontwikkeling kan vandaag de dag supersnel door gebruik te maken van een “Low Code” platform. Op vrijdag 18 oktober 2019 houdt ADA ICT een informatiemiddag van 11.30 tot uiterlijk 16.30 met als thema “Quality with a capital Q”. De middag kan gratis bijgewoond worden, en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meldt u nu aan via onderstaand formulier. De middag wordt gehouden bij ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br).

Aanvullend:

Het betrekken van de stakeholders vanuit een agile werkwijze, betekent dat er maatwerk software wordt ontwikkeld die dicht tegen de behoefte ligt van de eindgebruiker. Maar de vraag is, of we dan ook qua architectuur goede software hebben geproduceerd. Hoe ontwikkelt dit zich in sprint 2 of 3? De wens van de gebruikers is weliswaar vertaald naar een applicatie, maar als de performance achterwege blijft, is de vraag of er geen kwalitatieve concessies zijn gedaan. De wens van de gebruikers mag dan snel zijn gerealiseerd, maar als er spaghetti software is ontwikkeld, is de vraag hoe lang deze applicatie onderhouden kan worden.

Daarom organiseert ADA ICT op 18 oktober aanstaande een interessante informatiemiddag met het thema “Quality with a capital Q”. Een middag vullend programma waarin “Quality” voor wat betreft applicatieontwikkeling in de breedste zin aan de orde komt.

Programma:

De agenda volgt z.s.m.

Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze middag? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Rob Engler
Senior Business Consultant
rob.engler@ada-ict.nl
+31 6 57 57 29 44

Start typing and press Enter to search