Nog geen nieuw programma bekend

Op 23 april zouden we onze Round Table Digitale Transformatie sessie houden. Maar door de Corona-virus zullen we deze uitstellen.

Aanmelden ‘Roadmap naar Digitale Transformatie, wat is nu echt belangrijk…

Veel organisaties staan aan de vooravond of zitten in een traject voor Digitale Transformatie. Omdat er veel behoefte is aan bedrijfsoverstijgende kennisdeling faciliteren wij een aantal interactieve ‘Round Table’ sessies met als thema Digitale Transformatie.

Op donderdag 23 april aanstaande organiseren wij de eerste sessie speciaal voor stakeholders bij het Digitale Transformatie proces binnen hun bedrijf. Het menselijk aspect binnen Digitale Transformatie en het belang van draagvlak in het bedrijf van hoog tot laag zijn belangrijke topics.

U zult merken dat eenieder vanuit een andere branche weer andere ideeën en toepassingen heeft. Door er samen over te praten komt u verder en wordt innovatie gestimuleerd. Onze roadmap sessies zorgen voor inzicht, grip en sturing. Graag gaan wij met u het gesprek aan over succesvolle digitale transformatie.

Voorafgaand aan de Round Table Digitale Transformatie sessie is er een informele lunch voor de deelnemers.

Doelgroep van deze sessie zijn stakeholders die betrokken zijn bij het digitale transformatieproces van hun bedrijf.

Bent u geïnteresseerd om met gelijkgestemden kennis te delen en te ontvangen over de roadmap voor succesvolle digitale transformatie?

Aanvullend: presentatie “Roadmap naar Digitale Transformatie, wat is nu echt belangrijk…”

Ronald Barrow van ADA zal deze presentatie starten met het belichten van ICT processen (Agile en DevOps) in relatie tot De Digitale Transformatie.

Vervolgens zal Ronald Schouten ingaan op de menselijke transformatie die nodig is om de digitale transformatie tot een succes te maken. In deze (deels interactieve) presentatie wordt uw inbreng op prijs gesteld. Ronald zal hierbij ook ingaan op het effect van zelf(neuro)leiderschap om te komen tot een versnelling en succes van de gewenste en/of noodzakelijke, digitale transformatie.

Ronald zal verschillende ingrediënten aanreiken om tot ander gedrag te komen. Want het is de menselijke transformatie (het gedrag van de mens) – aldus Ronald – die bepaalt of de structuur gaat werken, waarbij hij dit direct middels een voorbeeld aan de deelnemers van onze sessie zal bewijzen.

Tevens zal Ronald ingaan op een eenvoudige methodiek die antwoord geeft op (bijna) alle vragen die u heeft m.b.t. uw business-vraagstukken. Deze methodiek staat beschreven in zijn boek ‘Het Wonder van Waarom Business Edition’.

Aan het einde van onze Lean Coffee ontvangt u een gratis exemplaar van dit boek wat u door ADA ICT aangeboden wordt.

Aanvullend: Lean Coffee ‘De Digitale Transformatie’

Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan De Digitale Transformatie. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. In dit deel van de middag wordt ieders inbreng op prijs gesteld en nodigen we u dan ook uit om uw vraagstukken gerelateerd aan De Digitale Transformatie mee te nemen en te bespreken.

Ronald Schouten, senior business coach en auteur ‘Het Wonder van Waarom Business Edition’

Na zijn militaire diensttijd bij de luchtmacht is Ronald ruim 18 jaar in de IT in verschillende algemene- en commerciële management en directiefuncties actief geweest bij (inter)nationale bedrijven. Daarbij heeft hij verschillende fusies en reorganisaties begeleid en is Ronald Schouten sinds 1999 Multidisciplinair ondernemer.

Hij heeft inmiddels 20 jaar ervaring als sr.trainer / sr. Consultant / personal coach / dagvoorzitter en sinds eind 2019 ook auteur van een management boek: Het Wonder van Waarom Business Edition.

Ronald Schouten was 10 jaar geleden mede oprichter en eigenaar van Grand Hotel Ter Duin in Burg-Haamstede en biedt zijn kennis en ervaring aan, na zijn faillissement in december 2014, middels zijn bedrijven www.masterclass4you.nl en www.ver-leiders.nl.

Hierbij is zijn persoonlijke passie het bewegen van mensen en teams tot een doorbraak in hun groei, performance en prestatie(s). Hij probeert daarbij de ander(en) aan te zetten tot het gedachtegoed: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan !

Klanten, collega’s en vrienden omschrijven Ronald als spontaan, energiek, charismatisch, resultaatgericht en verbindend. Altijd op zoek naar een samenhang tussen structuur en cultuur en regelmatig ook op zoek naar uitersten.

Zijn specialismes zijn commercie, hostmanship, meerdaagse teamsessies en leiderschaps-ontwikkeling. Maar ook met het organiseren en invullen van high-pressure cooker of large scale events – om in korte tijd in teams tot (h)echte resultaten te komen – heeft Ronald ruime ervaringen.”

Programma:

Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze middag? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Ronald Barrow
Managing Partner
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Start typing and press Enter to search