Nog geen nieuw programma bekend

Op 23 april zouden we onze Round Table Digitale Transformatie sessie houden. Maar door de Corona-virus zullen we deze uitstellen.

Aanmelden Inspiratiesessie

Datum: woensdag 15 juni 2022

Locatie: Vineyard food & drinks, Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Programma:

13:00Ontvangst
13:30Opening
13:45 – 15:15Van mentale transformatie naar digitale transformatie

Ronald Schouten van de Ver(nieuwende)Leiders zal met prikkelende vragen en door inbreng van stellingen inspirerende discussies faciliteren en zal daarnaast een aantal van zijn, met succes, uitgevoerde transformatietrajecten, toelichten.

 

Het zijn praktische handvatten, gericht op het verdiepen en verbreden van de relatie met klanten en medewerkers die leiden tot een verdere verduurzaming en het vertrouwen van en met hen, die je direct in praktijk kunt brengen.

15:15 – 15:30Pauze
15:30 – 16:00Case Hoppenbrouwers
Tim van der Meer – Clusterleider E-Commerce Hoppenbrouwers Techniek – zal Hoppenbrouwers Thuis introduceren. Dit is `n geheel nieuw business model voor `n traditionele B2B organisatie. Kern van het concept is dat alle processen – met uitzondering van de installatie van `n cv-ketel – data gedreven zijn en de 9+ klantbeleving staat hierin centraal.
16:00 – 16:45Case OutSystems
Welke rol speelt technologie bij Digitale Transformatie? Marleen Kock, Solution Architect en Bas Kousemaker, Customer Succes Manager, beiden werkzaam bij OutSystems, nemen ons mee in de reis van een persoonlijk initiatief tot en met landing in een “Centre of Excellence”, ook presenteren zij een 2-tal cases waarin Low Code technologie met succes is toegepast om de digitale transformatie te versnellen en waardoor de basis werd gelegd voor `n toekomst vaste applicatie infrastructuur.
16:45 – 18:00Afsluiting en netwerkborrel

Deelnemers aan deze inspiratiesessie ontvangen de bestseller van Ronald: Het Wonder van Waarom (Business Edition) geheel gratis.

Locatie: Vineyard food & drinks, Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze middag? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Ronald Barrow
Managing partner
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search