Nog geen nieuw programma bekend

Op 26 maart j.l. hebben we onze Round Table Digitale Transformatie sessie gehouden.

Binnenkort laten we weten wanneer we onze volgende kennisdelingsessie gaan houden. Ook het thema en de agenda zullen dan bekend gemaakt worden.

Aanmelden Roadmap sessie Digitale Transformatie

Veel organisaties staan aan de vooravond of zitten in een traject voor Digitale Transformatie. Omdat er veel behoefte is aan bedrijfsoverstijgende kennisdeling faciliteren wij een aantal interactieve ‘Round Table’ sessies met als thema Digitale Transformatie.

Op 26 maart aanstaande organiseren wij de eerste sessie speciaal voor stakeholders bij het Digitale Transformatie proces binnen hun bedrijf. Het menselijk aspect binnen Digitale Transformatie en het belang van draagvlak in het bedrijf van hoog tot laag zijn belangrijke topics.

Je zult merken dat eenieder vanuit een andere branche weer andere ideeën en toepassingen heeft. Door er samen over te praten kom je verder en wordt innovatie gestimuleerd. Onze roadmap sessies zorgen voor inzicht, grip en sturing. Graag gaan wij met u het gesprek aan over succesvolle digitale transformatie.

Voorafgaand aan de Round Table Digitale Transformatie sessie is er een informele lunch voor de deelnemers.

Doelgroep van deze sessie zijn stakeholders die betrokken zijn bij het digitale transformatieproces van hun bedrijf.

Bent u geïnteresseerd om met gelijkgestemden kennis te delen en te ontvangen over de roadmap voor succesvolle digitale transformatie?

Aanvullend:

Lean Coffee ‘Roadmap naar Digitale Transformatie’.

Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven.

Programma:

Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze middag? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Ronald Barrow
Managing Partner
ronald.barrow@ada-ict.nl
+31 6 21 80 10 45

Start typing and press Enter to search