Nog geen nieuw programma bekend

Op 6 november j.l. hebben we inze informatiemiddag ‘Quality with a capital Q’ gehouden.

Binnenkort laten we weten wanneer we onze volgende informatiemiddag gaan houden. Ook het thema en de agenda zullen dan bekend gemaakt worden.

Aanmelden informatiemiddag: Quality with a capital Q

We doen de goede dingen, maar doen we de dingen ook goed?  Applicatieontwikkeling kan vandaag de dag supersnel door gebruik te maken van een “Low Code” platform. Op woensdag 6 november 2019 houdt ADA ICT een informatiemiddag met als thema “Quality with a capital Q”. Het programma begint om 13u en eindigt om 17.30. Vanaf 12u bent u van harte welkom bij ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br). De middag kan gratis bijgewoond worden, en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meldt u nu aan via onderstaand formulier.

Aanvullend:

Het betrekken van de stakeholders vanuit een agile werkwijze, betekent dat er maatwerk software wordt ontwikkeld die dicht tegen de behoefte ligt van de eindgebruiker. Maar de vraag is, of we dan ook qua architectuur goede software hebben geproduceerd. Hoe ontwikkelt dit zich in sprint 2 of 3? De wens van de gebruikers is weliswaar vertaald naar een applicatie, maar als de performance achterwege blijft, is de vraag of er geen kwalitatieve concessies zijn gedaan. De wens van de gebruikers mag dan snel zijn gerealiseerd, maar als er spaghetti software is ontwikkeld, is de vraag hoe lang deze applicatie onderhouden kan worden.

Daarom organiseert ADA ICT op 6 november aanstaande een interessante informatiemiddag met het thema “Quality with a capital Q”. Een middag vullend programma waarin “Quality” voor wat betreft applicatieontwikkeling in de breedste zin aan de orde komt.

Programma:

Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze middag? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer u graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Rob Engler
Senior Business Consultant
rob.engler@ada-ict.nl
+31 6 57 57 29 44

Start typing and press Enter to search