Aanmelden: presentatie ‘Docker’ en Lean Coffee

Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door lean-coffees te houden. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op 12 september 2019 vanaf 17.45 ben je van harte welkom bij ADA in Oosterhout (N.Br, Europark 26). We hebben plek voor 10 inschrijvingen, dus schrijf je snel in (‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’). Zijn de 10 plekken vergeven, dan plaatsen we je op een wachtlijst. Onderaan deze pagina kun je nog uitleg vinden over ‘Docker’ en de lean-coffee. De presentatie en lean-coffee zullen in het Nederlands gehouden worden. Doelgroep: OutSystems developers of architecten, testers en analisten in een OutSystems omgeving.

Aanvullend

Docker, een introductie

“In deze presentatie leg ik uit wat Docker is en hoe het werkt. Aan de hand van een concreet voorbeeld bespreek ik een aantal Docker concepten zoals images en containers. Ik laat zien hoe je een image bouwt en wat er komt kijken bij het aanmaken van containers.”. Deze presentatie zal door Danny Creusen gehouden worden.

Lean Coffee OutSystems

Thema: “Wat zou je willen toevoegen aan OutSystems?”.┬áBij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Gerben van Ophuizen zal deze sessie faciliteren.

Programma:

17.45 Ontvangst
18.00 Eten
18.30 Presentatie ‘Docker’ door Danny Creusen
19.30 Pauze
19.45 Lean Coffee OutSystems, thema “Wat zou je willen toevoegen aan OutSystems?”
21.00 Napraten / naborrelen
21.30 Einde

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach / projectleider
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search