Nog geen nieuw programma bekend

Op woensdag 4 maart j.l. hebben we een presentatie over Reactive Web en PWA gegeven gevolgd door een Lean Coffee.

In verband met de Corova-virus hebben we nog geen nieuwe datum gepland.

Aanmelden event OutSystems kennisuitwisseling

Je kunt je nu aanmelden voor de event OutSystems kennisuitwisseling. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op woensdag 4 maart 2020 vanaf 17.45 ben je van harte welkom bij ADA in Oosterhout (N.Br, Europark 26). Onderaan deze pagina kun je nog uitleg vinden over Reactive Web, PWA en de lean-coffee. De presentatie en lean-coffee zullen in het Nederlands gehouden worden. Doelgroep: OutSystems developers of architecten, testers en analisten in een OutSystems omgeving.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Aanvullend

Lean Coffee OutSystems

Thema: geen specifiek thema dit keer. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Gerben van Ophuizen zal deze sessie faciliteren.

Reactive Web en PWA

“Reactive web applications en progressive web apps (PWA’s) zijn ‘the next big thing’ bij OutSystems. Mobiel en web komen dichter bij elkaar op twee verschillende manieren en met één doel: om de gebruikers van onze apps nog meer gemak en een nog betere ervaring te bieden. Eerst gaan we dieper in op reactive web applications: wat is het en hoe gaat het concreet in z’n werk? Wat zijn de verschillen met ‘klassieke’ webapplicaties? Welke voordelen en beperkingen heeft deze technologie? Daarnaast kijken we ook naar progressive web apps (PWA’s), een nieuwe manier om mobiele apps te distribueren via het web zonder gedoe met appstores en langdurige goedkeuringstrajecten. Maar wel met het voordeel van één codebase zoals we dat van OutSystems kennen. In deze sessie ligt de nadruk op de praktische toepassing, dus meer ServiceStudio dan PowerPoint. Van harte welkom!”

Deze presentatie zal door Leen Rietveld gehouden worden.

Leen is senior OutSystems developer met de nodige jaren ervaring in OutSystems. Door de juiste vagen te stellen en de klant aan het woord te laten weet Leen altijd het gewenste resultaat te leveren.

Programma:

17.45 Ontvangst
18.00 Eten
18.30 Presentatie “Reactive Web en PWAdoor Leen Rietveld
19.30 Pauze
19.45 Lean Coffee OutSystems, thema: “free-stylegefaciliteerd door Gerben van Ophuizen
21.00 Napraten / naborrelen
21.30 Einde

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search