Nog geen nieuw programma bekend

Op woensdag 27 november j.l. hebben we een presentatie over Internet of Things gegeven gevolgd door een Lean Coffee.

Binnenkort laten we weten wanneer we onze volgende kennisuitwisselingsavond gaan houden. Ook de agenda zal dan bekend gemaakt worden.

Aanmelden event OutSystems kennisuitwisseling

Je kunt je nu aanmelden voor de event OutSystems kennisuitwisseling. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op 27 november 2019 vanaf 17.45 ben je van harte welkom bij ADA in Oosterhout (N.Br, Europark 26). Onderaan deze pagina kun je nog uitleg vinden over Internet-of-Things-presentatie en de lean-coffee. De presentatie en lean-coffee zullen in het Nederlands gehouden worden. Doelgroep: OutSystems developers of architecten, testers en analisten in een OutSystems omgeving.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Aanvullend

Lean Coffee OutSystems

Thema: “Hoe agile is je organisatie met OutSystems?”. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Gerben van Ophuizen zal deze sessie faciliteren.

Het geheim van succesvolle IoT projecten

“In het enorme universum van internet, connectiviteit, software, Low-Code en apparaten is IoT (Internet of Things) een rijzende ster. Afgezien van alle valkuilen zoals beveiliging, levensduur van de batterij en connectiviteitsproblemen, zijn er grote kansen. Aan de hand van enkele praktische projecten zal ik proberen enkele geheimen naar succes te onthullen en hoe enkele (voor de hand liggende) hindernissen te overwinnen. Spoiler: het gaat niet om apparaten, maar om mensen.”

Deze presentatie zal door Peter Hendrix gehouden worden.

“Als directeur verkoop en operations worden mijn technische vaardigheden continu gecombineerd met commerciële elementen. Mijn dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit vertalen; luisteren naar mensen en het vertalen van verhalen en vragen naar technische oplossingen voor bedrijfsresultaten.

Het operationele deel van mijn geweldige werk heeft een dubbele missie:

  • Eén: het team stimuleren, energie geven en motiveren, zodat we de beste en meest creatieve oplossingen voor onze klanten kunnen creëren.
  • Twee: een brug slaan tussen operationele uitdagingen en kansen van onze klanten en de technische oplossingen die we kunnen bieden. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de eisen en wensen van onze klanten constant aansluiten bij wat we voor hen doen.

Mijn carrière begon als junior software engineer en groeide, via senior software engineer, systeemarchitect, projectleider en afdelingsmanager, uit naar mijn huidige baan. Vanwege mijn technische vaardigheden gecombineerd met mijn natuurlijke sociale interesse in mensen, hun leven en doelen, voel ik me comfortabel in vrijwel alle omgevingen, of mijn discussiepartners nu zakelijke beslissers zijn of technisch onderlegde engineers.

Doen wat ik doe, met mensen waarmee ik het doe, voor de mensen waarvoor we het doen, motiveert mij om mijn werk op de best mogelijke manier te doen.”

Programma:

17.45 Ontvangst
18.00 Eten
18.30 Presentatie “Het geheim van succesvolle IoT projectendoor Peter Hendrix
19.15 Pauze
19.30 Lean Coffee OutSystems, thema: “Hoe agile is je organisatie met OutSystems?gefaciliteerd door Gerben van Ophuizen
20.45 Napraten / naborrelen
21.15 Einde

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search