FIJNE DECEMBERMAAND EN FIJNE FEESTDAGEN

Op woensdag 25 november hebben we de laatste Meetup van 2020 georganiseerd. In 2021 gaan we natuurlijk verder met Meetups voor:

Heb je nog suggesties voor een van deze Meetups of wil jezelf een keer iets presenteren? Stuur dan een berichtje naar rob.engler@ada-ict.nl (OutSystems) of gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl (Be agile).

Voor nu wensen we je een hele fijne decembermaand en fijne feestdagen. #blijfgezond #samentegencorona

Namens heel ADA ICT!

Download hier de presentaties die gehouden zijn.

Fijne decembermaand en ...

Aanmelden event OutSystems kennisuitwisseling: 25 november

Bij ADA ICT wisselen we kennis uit door studieavonden te organiseren, presentaties aan elkaar te geven en Lean Coffees te houden. Omdat ADA ICT de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we, doordat we op regelmatige basis bij elkaar komen, ook van anderen leren.

Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast.

Datum volgende Lean Coffee: woensdag 25 november 2020

Onderwerp: Tips & tricks voor de Upgrade van het OutSystems Platform

Deze avond gaat over de verschillende onderdelen waar je als DevOps mee te maken krijgt bij een migratie naar versie 11. Wij geven inzicht in de best practices die wij als OutSystems Partner ontwikkeld hebben. Hierbij belichten we de “Cloud” als ook de “On-Premise” situatie. Daarnaast geven we overzicht in de volgordelijke stappen voor een goed lopend traject. “Valkuilen” en “Known Issues” laten we de revue passeren en geven tips bij het gebruik van “Forge” componenten. Tot besluit geven we tips voor de overgang van Silk UI naar OutSystems UI.

Peter van den Ochtend (Expert OutSystems Developer) en Rob Engler (OutSystems Business Consultant) zullen de presentatie & demo verzorgen. Deze duurt ongeveer 45 minuten, waarna we vervolgens doorgaan naar het interactieve gedeelte: de Lean Coffee.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Deze Lean Coffee is opnieuw een online event, volgens beproefd recept, dus geen reistijd. De presentatie en demo worden Nederlandstalig uitgevoerd. Iedereen die met OutSystems of software ontwikkeling in z’n algemeenheid bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, architecten, etc.

TIP!!!

Sluit aan bij de Meetup-groep zodat je op de hoogte blijft van nieuwe events en andere zaken: https://www.meetup.com/nl-NL/OutSystems-Lean-Coffee-kennisdeling-Meetup-groep/

Programma:

18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie & Demo Upgrade OutSystems Platform door Peter van den Ochtend en Rob Engler
19.20 Lean Coffee
20.05 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15 Afsluiting

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search