OutSystems Meetup: nieuwe datum nog te bepalen

Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum gepland. Houd onze website en social media in de gaten voor het volgende event.

Je kunt lid worden op onze Meetup.com zodat je direct een update krijgt als we een sessie plannen.

De Meetups die wij organiseren:

Heb je nog suggesties voor een van deze Meetups of wil jezelf een keer iets presenteren? Stuur dan een berichtje naar rob.engler@ada-ict.nl (OutSystems) of gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl (Be agile).

Download hier de presentaties die gehouden zijn.

Cloud Native Development met OutSystems

>Aanmelden event OutSystems kennisuitwisseling: donderdag 20 oktober

Bij ADA ICT wisselen we kennis uit door studieavonden te organiseren, presentaties aan elkaar te geven en Lean Coffees te houden. Omdat ADA ICT de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we, doordat we op regelmatige basis bij elkaar komen, ook van anderen leren.

Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast.

Datum volgende Lean Coffee: donderdag 20 oktober 2022  

Onderwerp: Cloud Native Development met OutSystems

Ben je ook zo benieuwd naar de aktuele status van de Cloud Native Development van OutSystems?

Cloud Native Development werd afgelopen jaar door OutSystems gelanceerd onder de codenaam: NEO en is inmiddels in Beta-fase. Cloud Native is het antwoord van OutSystems op het managen van constante verandering, de tekorten aan softwareontwikkelingstalent en de noodzaak om te moderniseren. Het combineert de productiviteitsvoordelen van visuele, modelgebaseerde ontwikkeling met een cloudarchitectuur op basis van containers en Kubernetes, gehost op Amazon Web Services (AWS). Hierdoor kunnen teams hun legacy-applicaties naar de cloud migreren, nieuwe en meer strategische applicaties bouwen en digitale transformaties starten voor elk onderdeel in de organisatie. Van interne processen tot mobiele apps. die naar honderden miljoenen gebruikers kunnen schalen naarmate organisaties en het gebruik van applicaties groeien. Voor OutSystems Developers biedt het de mogelijkheid om organisaties, met deskundigheid en creativiteit, te ondersteunen in de supernoodzakelijke innovatie en differentiatie te realiseren.

Deze Lean Coffee wordt in samenwerking met OutSystems verzorgd. De presentatie zal worden gedaan door Arjan Waardenburg – Solution Architect bij OutSystems. Kortom, wil je alles weten omtrent OutSystems` Cloud Native Development, schrijf je in voor deze Lean Coffee.

De presentatie zal ongeveer 45 minuten duren, waarna we doorgaan naar het interactieve gedeelte: de Lean Coffee.

Deze Lean Coffee is opnieuw een online event, volgens beproefd recept, dus geen reistijd.

De presentatie en demo worden in het Nederlands uitgevoerd. Iedereen die met OutSystems of software ontwikkeling in z’n algemeenheid bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, architecten, etc.

Je kunt je ook aansluiten bij de ADA OutSystems Meetup-groep: https://www.meetup.com/nl-NL/OutSystems-Lean-Coffee-kennisdeling-Meetup-groep/

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Dinis Carvalho

Sluit aan bij de Meetup-groep zodat je op de hoogte blijft van nieuwe events en andere zaken: https://www.meetup.com/nl-NL/OutSystems-Lean-Coffee-kennisdeling-Meetup-groep/

Programma:

18.25Verzamelen
18.30Opening
18.35Presentatie OutSystems Cloud Native Development – Arjan Waardenburg
19.20Korte pauze
19.25Lean Coffee
20.00Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15Afsluiting

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op


Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

 

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search