18 juni geannuleerd

Op 6 juli gaan we de volgende Be Agile sessie houden. Details volgen binnenkort.

Aanmelden event OutSystems kennisuitwisseling

Je kunt je nu aanmelden voor het event OutSystems kennisuitwisseling. Als ADA wisselen we intern kennis uit door studieavonden te organiseren, door presentaties aan elkaar te geven en door Lean Coffees te houden. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op donderdag 3 september houden we weer een avond. Dit zal een presentatie van 30 tot 45 minuten zijn, gevolgd door een lean-coffee. De online sessie begint om 18.30. De link om online deel te nemen volgt later.

De avond zal in het Nederlands gehouden worden. Iedereen die met OutSystems bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, scrum masters, projectleiders, etc.

Inschrijvingen verlopen via MeetUp.com

Aanvullend

Lean Coffee *** nog te bepalen ***

Thema: nog te bepalen en aanverwante zaken. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen we dit in break-out sessies houden, waarbij Patricia, Frank en Gerben de sessies zullen faciliteren.

Nog te bepalen

“nog te bepalen”

Programma:

18.25 Verzamelen
18.30 Opening
18.35 Presentatie OutSystems … door  iemand
19.20 Lean Coffee, “nog te bepalen” gefaciliteerd door oa Gerben van Ophuizen
20.00 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
20.15 Afsluiting

ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br)

Meer weten?

Wil je meer weten over deze avond? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik informeer je graag over de agenda en andere praktische zaken.

Neem contact op

Gerben van Ophuizen
Agile coach
gerben.van.ophuizen@ada-ict.nl
+31 6 28 97 49 80

Start typing and press Enter to search