6 November “Quality with a capital Q”

 In Informatiemiddag

We doen de goede dingen, maar doen we de dingen ook goed?  Applicatieontwikkeling kan vandaag de dag supersnel door gebruik te maken van een “Low Code” platform.

Na de OutSystems NextStep gaan we ons weer focussen op onze eigen events. Op woensdag 6 november houdt ADA ICT haar tweede informatiemiddag met als thema “Quality with a capital Q”. De informatiemiddag begint om 12u en eindigt uiterlijk 17.30.

De middag kan gratis bijgewoond worden, en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meldt u nu aan via: https://www.ada-ict.nl/aanmelden/ . De middag wordt gehouden bij ADA ICT, Europark 26, Oosterhout (N.Br).

PROGRAMMA:

AGENDA

  • Ontvangst (lunch wordt geregeld)
  • Quality of code
  • Quality of architecture
  • Quality of Agile
  • Quality of testing
  • Quality of maintainability

Aanvullend:

Het betrekken van de stakeholders vanuit een agile werkwijze, betekent dat er maatwerk software wordt ontwikkeld die dicht tegen de behoefte ligt van de eindgebruiker. Maar de vraag is, of we dan ook qua architectuur goede software hebben geproduceerd. Hoe ontwikkelt dit zich in sprint 2 of 3? De wens van de gebruikers is weliswaar vertaald naar een applicatie, maar als de performance achterwege blijft, is de vraag of er geen kwalitatieve concessies zijn gedaan. De wens van de gebruikers mag dan snel zijn gerealiseerd, maar als er spaghetti software is ontwikkeld, is de vraag hoe lang deze applicatie onderhouden kan worden.

Daarom organiseert ADA ICT op 6 november aanstaande een interessante informatiemiddag met het thema “Quality with a capital Q”. Een middagvullend programma waarin “Quality” voor wat betreft applicatieontwikkeling in de breedste zin aan de orde komt.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Informatiemiddag 18 oktober uitgesteldAgenda 6 november; aanmelden nog mogelijk