OutSystems specialist

Verder werken aan je vakkundigheid op het gebied van OutSystems. Waardering oogsten bij klanten voor hetgeen je als prestatie neerzet!

Je werkt zelfstandig of in teamverband bij klanten als Eneco, Scildon, PON, Holland Casino, …. De locatie van de werkzaamheden kan (deels) bij de klant, of thuis zijn.

Wat kun je doen?

 • afstemmen van de verwachting met de klant;
 • ontwikkelen van software voor nieuwe/bestaande applicaties;
 • bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden.

Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen.

Wat verwachten we van je?

 • een afgeronde HBO opleiding
 • goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
 • minimaal 2 jaar ervaring met OutSystems en totaal minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van systemen
 • vaardig in SQL
 • enige vaardigheid in Javascript, CSS en HTML, C#
 • een klantgerichte instelling
 • ervaring met agile development is een pré
 • gecertificeerd Professional of Expert Web Developer is een pré

Ambitie

Als OutSystems specialist krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten. Vanuit de gevraagde functie kun je je verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld Tech Lead, Architect of DevOps engineer.

Is ADA ICT de werkgever die bij je past?

Je werk is belangrijk; het moet goed passen en ruimte bieden voor je ambities. Bij ADA ICT heb je afwisselend werk bij verschillende klanten. Samen nemen we serieus de tijd, vertrouwelijk uiteraard, om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; heeft een platte organisatie. De inbreng van eenieder is van belang. Je meningen en ideeën zijn van belang!

Betrokkenheid bij ADA ICT

We hebben studieavonden en informele meetings (speedboot, bowlen, karten, escaperoom). De personeelsvereniging ADAGIO organiseert met regelmaat leuke dingen. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Londen of de Ardennen. Vier keer per jaar is er een formele meeting waarin informatie gedeeld en besproken wordt. Op bepaalde dagen kun je samen met ADA-collega’s op het ADA-kantoor voor de klant werken en tegelijkertijd kennis delen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur ga je een dienstverband aan voor veertig uur per week. Je hebt de beschikking over een leasewagen zonder eigen bijdrage en een onbeperkt aantal privékilometers.

We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij). De mogelijkheid is er om dagen bij te kopen.

Werken in het buitenland en overwerk wordt goed beloond.

Reistijd benodigd voor woon-werk is altijd een belangrijk punt bij detachering. ADA ICT kent een regeling waarbij reistijd boven de 12,5 uur per week gecompenseerd wordt door minder uren per week te werken. Als de klant thuiswerken toestaat, kan dat. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je de beschikking over een uitstekende laptop. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald zonder begrenzing door een jaarbudget. ADA ICT kent een winstdeling. We helpen je ook graag bij het vergelijken van (salaris)beloningen.

Waarom deze vacature?

ADA ICT is OutSystems partner. We breiden de teams uit met developers en tech leads, hebben een Center of Excellence met architecten en draaien een maintenance en support afdeling. Voor klanten biedt ADA een compleet pakket OutSystems-diensten aan. Voor jou als medewerker creëren we een fijne omgeving om in te werken. Daarbij gaan we uit van een groep van maximaal 35 OutSystems specialisten in dienst van ADA ICT.

De sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen in elkaars verlengde liggen. We spreken over je ervaring en ambitie en de mogelijkheden bij ADA. Je ontvangt de arbeidsvoorwaarden en een indicatie over je salarisniveau en ontwikkelingsmogelijkheden bij ADA.

Een tweede gesprek vindt plaats met een collega en gaat over het werken bij ADA en over je competenties, vaardigheden en mogelijkheden.

Wil je direct voor onbepaalde tijd in vaste dienst komen? Dat kan! Op basis van een assessment, waarbij we beiden meer inzicht krijgen of we bij elkaar passen, is dat mogelijk.

Ook ’s avonds of buiten kantooruren maak ik graag tijd voor je.

Wil je uitdagend werk bij een leuk bedrijf met een goede beloning en ontwikkelmogelijkheden, maak een (vertrouwelijke) afspraak met Herman Kalse op nummer +31 6 – 51 52 31 46.

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Herman Kalse
Directeur
herman.kalse@ada-ict.nl
+31 6 51 52 31 46

Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search