Senior .NET Developer

Microsoft .NET Developer

Welkom in onze wereld!

ADA ICT is een softwarebedrijf met een speciale missie. We helpen mensen en organisaties bij het waarmaken van hun ideeën. Onze oplossingen zijn als het ware de bouwstenen onder de dromen van onze klanten.

Co-creatie is het kloppend hart van onze cultuur. In nauwe samenwerking met onze klanten werken we toe naar bruikbare implementaties. Snel, simpel en samen. Dit doen we op een agile manier van werken.

Is ADA ICT de werkgever die bij je past?

Je werk is belangrijk; het moet goed passen en ruimte bieden voor je ambities. Samen nemen we serieus de tijd om te kijken of je bij ADA ICT met plezier gaat werken. Je krijgt de ruimte om kennis te maken met collega’s. Samen kijken we of jouw wensen en mogelijkheden uit de verf kunnen komen bij ADA ICT. We werken bij ADA aan maatwerk software voor diverse, veelal grotere, klanten in Nederland. Van het creëren van goede software worden we blij. Jij ook?

De functie: Senior .NET specialist

.NET is bij ADA ICT een belangrijke technische pijler. Microsoft vormt de basis van je vakbekwaamheid. Daarnaast kijken we absoluut ook naar andere goede geschikte producten en ontwikkelingen zoals OutSystems. De techniek moeten mensen en organisaties in staat stellen hun werk goed te doen.

Je werkt aan applicaties met Visual Studio, C#, SQL Server, Web Services, .NET Framework, TFS, XML, HTML, CSS. Je draagt een grote eigen verantwoordelijkheid in het contact met de opdrachtgever. Een goede communicatie met de klant en ADA ICT, het in beeld brengen van realistische verwachtingen, zijn van essentieel belang. Het hebben van actuele kennis en kunde is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Vanuit je professionaliteit stem je de inhoud van je werk(wijze) met de klant af. Je hebt daarbij een ruime inbreng om naar eigen inzicht zaken op te pakken.

Het werkzaamheden worden zelfstandig of in een team uitgevoerd. De locatie van de werkzaamheden kan thuis zijn, op het ADA kantoor te Oosterhout (Noord-Brabant) of bij de klant.

Je taken omvatten het:

 • bedenken van software oplossingen;
 • programmeren, testen en onderhouden van software;
 • maken van een inschatting voor een te realiseren oplossing;
 • samenwerken met de collega’s en medewerkers van de klant;
 • werken in/ leidinggeven aan scrum teams;
 • afstemmen van de verwachting van de klant;
 • opleiden/helpen van gebruikers;
 • delen van kennis/ervaring met collega’s;
 • bijhouden en uitbreiden in diepte of breedte van je vaardigheden;

Je hebt de verantwoordelijkheid om een resultaat neer te zetten dat voldoet aan de verwachting van de klant. Het zwaartepunt voor deze functie ligt op het technisch realiseren van oplossingen.

Ambitie

Als Senior .NET specialist krijg je alle ruimte je verder te ontwikkelen. We werken samen aan de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en het gebruik van je talenten.

Wat verwachten we van je?

 • HBO opleidingsniveau;
 • Bereidheid tot reizen, studeren en het behalen van certificaten;
 • Minimaal 4 jaar ervaring met .NET;
 • Een klantgerichte instelling;
 • Als persoon ben je slagvaardig, analytisch sterk en pragmatisch;
 • Ervaring met agile development is een pré;
 • Woonachtig in de regio van Randstad, Utrecht, Breda of Eindhoven.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een veertigurige werkweek. Het salaris is goed en ligt afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten tussen de 3.000 en 4.250 euro bruto per maand. We kennen een ruime bedrijfswagenregeling zonder eigen bijdrage en onbeperkt privé kilometers. We kennen 25 vakantiedagen (en Goede Vrijdag vrij) met de mogelijkheid om dagen bij te kopen. Werken in het buitenland en overwerk wordt goed beloond.

Reistijd is altijd een belangrijk punt bij detachering. ADA ICT kent een regeling waarbij reistijd boven de 12,5 uur per week gecompenseerd wordt door minder uren per week te werken.

Thuiswerken wordt ondersteund. De faciliteiten daarvoor zijn er en steeds meer klanten zien er het voordeel van in.

Om je werk goed te kunnen doen krijg je de beschikking over de benodigde zaken. Telefoon en internet worden ter beschikking gesteld. Studie wordt door ADA ICT betaald.

ADA ICT kent een winstdeling. Deelname in ADA ICT is mogelijk door certificaten te kopen.

Toegevoegde waarde

Je biedt onze klanten een toegevoegde waarde door je ervaring en professionaliteit, je klantgerichtheid, je vermogen om de verwachting van de klant helder te verwoorden. Naast de techniek heb je oog voor de organisatie en de mensen die met de gerealiseerde applicaties werken. ADA kent middels een eigen toolkit een praktische ondersteuning om tot bruikbare resultaten voor de klant te komen. Daarnaast werken de medewerkers van ADA ICT aan een product om business rules en workflow optimaal te kunnen modelleren, ondersteunen en uitvoeren.

Sfeer

ADA ICT kent korte lijnen; heeft een platte organisatie. Er is aandacht voor jou als mens en je situatie. De inbreng van een ieder is van belang. Je meningen en ideeën worden ter harte genomen. We gaan op een open, eerlijke, integere en respectvolle manier met elkaar om. We hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. Het met elkaar delen van kennis is onontbeerlijk. Een sfeer is moeilijk op papier te vangen. Kom de sfeer zelf proeven en maak een afspraak!

Betrokkenheid bij ADA ICT

ADA ICT kent verschillende bijeenkomsten per jaar. We hebben studieavonden en levend intranet. Actief field- en accountmanagement. ADA ICT heeft een leuke personeelsvereniging: “Adagio”. Populair is de “Kick-Off” waarbij we, met de partners van de medewerkers, een lang weekend weg gaan naar bv Parijs, Antwerpen of Londen. Naast de verschillende bijeenkomsten is er vier keer per jaar een formele meeting waarin alle mogelijke informatie gedeeld en besproken wordt. Daarbij zijn alle medewerkers aanwezig.

Eigenwijs

Een beursnotering of investeerder kent ADA ICT niet. Dit stelt ons in staat onafhankelijk en eerlijk in de markt te staan. Zo hangt je toekomst niet enkel af van de persoonlijk behaalde financiële resultaten.

Meer over ADA ICT

ADA ICT ontzorgt bedrijven met wensen/behoeften op het snijvlak van organisatie en techniek. Bij ADA ICT werken momenteel veertig eigen en twintig ingehuurde medewerkers. Het leveren van bruikbare resultaten voor de klant is onze missie. Hieraan geven wij invulling door het adviseren, realiseren, uitrollen en borgen van de juiste oplossingen, met oog voor de organisatie en de mens. ADA ICT is sinds 1992 actief.

Waarom deze vacature?

ADA ICT richt zich op de nieuwste mogelijkheden die .NET (in combinatie met andere software) biedt en boekt daar succes mee. De vraag naar onze .NET-diensten groeit nog steeds.

De sollicitatieprocedure

In het eerste gesprek maken we kennis. We kijken of onze wensen en behoeften in dezelfde lijn liggen. We spreken over je ervaring en je ambitie. Het gesprek kan desgewenst bij je thuis plaatsvinden. Ook ’s avonds of aan het eind van de werkdag maken we tijd voor je. Een gesprek met een collega en het bijwonen van een meeting geeft je de gelegenheid meer feeling te krijgen met het werken bij ADA ICT.

Meer weten?

Vragen over werken bij ADA? Op zoek naar een wendbaar IT bedrijf met alle ruimte voor jouw ontwikkeling en het delen van expertise? Een bedrijf met een heldere visie en toekomst?

Laten we kennismaken!

Herman Kalse
Directeur
herman.kalse@ada-ict.nl
06 – 51 52 31 46

Start typing and press Enter to search