Performance Systeem

 In


ESSENT en zusterbedrijf Energiedirect.nl zochten meer grip op de prestaties binnen het Customer Contact Center. Inzicht was gewenst in de efficiëntie van de dagelijks verrichte werkzaamheden. Traditionele callcenter management software richt zich vooral o p het achteraf inzichtelijk maken van de prestaties. De prestaties en de klantbeleving moesten gekoppeld worden. Uitgangspunt was dat beide bedrijven hun eigen specifieke rapportages uit het systeem konden halen.

KLANTVRAAG
ESSENT en zusterbedrijf Energiedirect.nl zochten meer grip op de prestaties binnen het Customer Contact Center. Inzicht was gewenst in de efficiëntie van de dagelijks verrichte werkzaamhedenTraditionele callcenter management software richt zich vooral op het achteraf inzichtelijk maken van de prestaties. De prestaties en de klantbeleving moesten gekoppeld worden. Uitgangspunt was dat beide bedrijven hun eigen specifieke rapportages uit het systeem konden halen.


OPLOSSING
Samen met ESSENT en Energiedirect.nl hebben we het PIF – presteren is fun – systeem gebouwd waar diverse flexibele (cloud)rapportages uit voortkomen. Door intuïtieve, compacte – en visuele dashboards faciliteert het systeem zowel het management, de analist als de eindgebruiker al jaren in sterke mate. Maar niet alleen de prestaties, maar vooral ook de terugkoppeling van klanten geven een totaal overzicht van de echte toegevoegde waarde voor deze klanten.


CO-CREATIE
Door veel interactie met de business en de eindgebruiker is samen een systeem gebouwd dat blijft raken aan bedrijfsdoelen en gebruikerswensen. Het systeem is inmiddels een begrip geworden binnen de organisatie waarbij het spreekwoordelijk gezegde: ‘meten is weten’helemaal tot zijn recht komt en de klant ook daadwerkelijk naar volle tevredenheid geholpen is.

BUSINESS VALUE
Customer Experience Management
Grip op de klantbeleving en dienstverlening.
Effectief beleid
Medewerkers handelen in lijn met de ambitie.
HRM ondersteuning
Extra reflectietool binnen functioneringsgesprek

Recent Posts

Start typing and press Enter to search