Next Event: Reactive Web, PWA en Lean Coffee

 In Uncategorized

Je kunt je nu aanmelden voor de event OutSystems kennisuitwisseling. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op woensdag 4 maart 2020 vanaf 17.45 ben je van harte welkom bij ADA in Oosterhout (N.Br, Europark 26). De presentatie en lean-coffee zullen in het Nederlands gehouden worden. Doelgroep: OutSystems developers of architecten, testers en analisten in een OutSystems omgeving.

>>> INSCHRIJVEN <<<

Lean Coffee OutSystems

Thema: geen specifiek thema dit keer. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Gerben van Ophuizen van ADA ICT zal deze sessie faciliteren.

Reactive Web en PWA

Reactive web applications en progressive web apps (PWA’s) zijn ‘the next big thing’ bij OutSystems. Mobiel en web komen dichter bij elkaar op twee verschillende manieren en met één doel: om de gebruikers van onze apps nog meer gemak en een nog betere ervaring te bieden. Eerst gaan we dieper in op reactive web applications: wat is het en hoe gaat het concreet in z’n werk? Wat zijn de verschillen met ‘klassieke’ webapplicaties? Welke voordelen en beperkingen heeft deze technologie? Daarnaast kijken we ook naar progressive web apps (PWA’s), een nieuwe manier om mobiele apps te distribueren via het web zonder gedoe met appstores en langdurige goedkeuringstrajecten. Maar wel met het voordeel van één codebase zoals we dat van OutSystems kennen. In deze sessie ligt de nadruk op de praktische toepassing, dus meer ServiceStudio dan PowerPoint. Van harte welkom! Leen Rietveld van ADA zal deze presentatie verzorgen.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Bent u klaar voor: "End of Mainstream Support for OutSystems Platform 10"?Aanmelden: User Stories schrijven en Lean Coffee