Next Event: IoT en Lean Coffee

 In Uncategorized

Je kunt je nu aanmelden voor de event OutSystems kennisuitwisseling. Omdat ADA de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we ook van de buitenwereld leren en hopen zo op regelmatige basis bij elkaar te komen om kennis uit te wisselen.

Op 27 november 2019 vanaf 17.45 ben je van harte welkom bij ADA in Oosterhout (N.Br, Europark 26). De presentatie en lean-coffee zullen in het Nederlands gehouden worden. Doelgroep: OutSystems developers of architecten, testers en analisten in een OutSystems omgeving.

>>> INSCHRIJVEN <<<

Lean Coffee OutSystems

Thema: “Hoe agile is je organisatie met OutSystems?”. Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en indien de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven) plakken we daar nog 5 minuten aan vast. Op internet staat dit meer in detail beschreven. Gerben van Ophuizen van ADA ICT zal deze sessie faciliteren.

Het geheim van succesvolle IoT projecten

In het enorme universum van internet, connectiviteit, software, Low-Code en apparaten is IoT (Internet of Things) een rijzende ster. Afgezien van alle valkuilen zoals beveiliging, levensduur van de batterij en connectiviteitsproblemen, zijn er grote kansen. Aan de hand van enkele praktische projecten zal ik proberen enkele geheimen naar succes te onthullen en hoe enkele (voor de hand liggende) hindernissen te overwinnen. Spoiler: het gaat niet om apparaten, maar om mensen. Peter Hendrix van Phact zal deze presentatie verzorgen.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Ready to get to the next step? Ready for MAS?OutSystems erkend als een '2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice' voor Multiexperience Development Platforms