Lean Coffee – Wat brengt OutSystems AI Mentor Studio?

 In News, Uncategorized

Donderdag 16 maart staat er weer een leerzame Lean Coffee op het programma: Wat brengt OutSystems AI Mentor Studio! Dit keer is er een keuze tussen de middag (op locatie) of avond (online). De Lean Coffee is in de avond online te volgen van 18:25 – 20:15 uur.

Vorig jaar november (2022) heeft het Architecture Dashboard van het OutSystems Low Code Platform een andere naam gekregen. De nieuwe naam is AI Mentor Studio en maakt nu deel uit van de OutSystems AI Mentor System-familie. Veel OutSystems ontwikkelaars kennen het Dashboard als een tool waarin een gebouwde applicatie overzichtelijk werd gepresenteerd. Daar waar knelpunten lagen, werden deze door middel van kleurtjes duidelijk en werden er suggesties gedaan om de kwaliteit van de applicatie te verbeteren. De vraag is of de naamsverandering alleen een cosmetisch verandering is, of kan de tool meer dan voorheen?

AI Mentor Studio kent nu vijf hoofdfunctionaliteiten, te weten:

  • Code Mentor
  • Architecture Mentor
  • Security Mentor
  • Performance Mentor en
  • Maintainability Mentor

In het eerste deel van de sessie worden deze onderdelen behandeld en wordt de meerwaarde duidelijk. Welke functies je mag verwachten bij het gebruik van beveiligings- en kwaliteitsanalysetools als AI Mentor Studio binnen het OutSystems Low Code Platform. In het tweede deel vindt de Lean Coffee plaats waar je met elkaar diepen op een aantal zaken kunt inzoomen.

Deze Lean Coffee wordt in samenwerking met Marleen Kock van OutSystems verzorgd. Marleen is als solution architect bij OutSystems de liaison tussen de technische en verkoopafdelingen. Zij biedt enerzijds advies aan klanten over de mogelijkheden van de Low-Code-software van het bedrijf. Anderzijds vertaalt zij de wensen van de klanten in technische specificaties voor de ontwikkelaars. In deze rol vliegt ze de wereld over om steeds meer bedrijven te voorzien van slimme applicaties die gebouwd zijn met OutSystems. Als Solution Architect geeft ze een presentatie over OutSystems AI Mentor Studio en wat hiervan de voordelen zijn bij het ontwikkelen van applicaties op Low Code of Modern Platform.

De presentatie zal ongeveer 45 minuten tot 60 minuten duren, waarna we doorgaan naar het interactieve gedeelte: de Lean Coffee.

De presentatie is Nederlandstalig.

Ben je OutSystems developer? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven:

Online: https://www.meetup.com/nl-NL/outsystems-lean-coffee-kennisdeling-meetup-groep/events/291661161/

Let op: Het event vindt alleen Online plaats van 18.30 tot 20.15.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Be agile-groep heeft eigen logo coverADA Agile Game in uitvoering bij Scildon cover