Agile trainingen bij ADA

 In Uncategorized

Bij ADA hebben we kennis in huis die we graag delen in de vorm van Meetups en Agile trainingen.

Wil je meer weten over onze Meetups kijk dan op https://www.meetup.com/nl-NL/be-agile-meetup-groep/ en meld je meteen aan. De Meetups zijn gratis bij te wonen en worden online of op locatie gehouden.

Bij ADA geven we ook trainingen op het gebied van Agile. Je kunt een training volgen als individu, of met een team of met een hele organisatie. We hebben een divers aantal trainingen, maar ook maatwerk is mogelijk.

Een greep uit onze trainingen:

  • Product Owner
  • Scrum Master
  • Agile game met behulp van LEGO® (met 1 of meerdere teams spelenderwijs ervaring op doen met, of verdiepen in, het Agile werken).
  • Agile voor management

De trainingen zijn voor ontwikkelaars, testers, etc maar ook door Product Owners, Scrum Masters, managers en directeuren.

Bij iedere training houden we een intake om de wensen en verwachtingen op elkaar af te stemmen. Interesse? Kijk dan op www.ada-ict.nl/trainingen of neem direct contact op met ADA via opleidingen@ada-ict.nl of 0162 68 73 30.

De Agile Game maakt gebruik van LEGO. LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. De game wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

De kunst van overtuigen cover