ADA ICT behaalt ISO 27001 certificering

 In Uncategorized

Op 26 maart 2023 heeft ADA ICT de ISO 27001 certificering behaald voor haar Information Security Management System (ISMS). Wij hebben naar de auditor kunnen aantonen dat we ons beleid en onze maatregelen, processen en procedures aangaande informatiebeveiliging op orde hebben zoals de norm NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020 voorschrijft.

Voor het toepassingsgebied, Informatiebeveiliging gerelateerd aan:

  • het leveren van diensten op het gebied van ontwikkeling en onderhoud van maatwerk software;
  • het leveren van diensten op het gebied van Agile werken en werken in projectvorm;
  • de diensten worden geleverd in de vorm van inzet van eigen of externe medewerkers in de vorm van projecten of detachering;
  • het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk software ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van ADA ICT.

Met de wereld in beweging (datalekken, malware, zeroday-defects, etc) hebben we een goede en gezonde basis neergezet voor nu en in de toekomst. Onze klanten kunnen daarmee vertrouwen op onze diensten waarbij informatiebeveiliging een integraal onderdeel van die diensten vormt. Voor meer info kun je op onze site terecht.

ADA ICT heeft ISO 27001 certificering behaald met de inzet van iedereen binnen ADA ICT en daar zijn we iedereen zeer dankbaar voor. Daarnaast nog een extra dankwoord aan Instant 27001, de ‘externe interne auditor’ Dennis Kuis van ITseqr en DigiTrust.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Lean Coffee - Testen 2.0 – Quality Engineering in DevOps cover