OutSystems Developer Cloud maakt het bouwen van cloud-native applicaties nog gemakkelijker

 In News

OutSystems, ontwikkelaar van het meest gebruikte high-performance low-codeplatform ter wereld kondigde tijdens de jaarlijkse NextStep Software Innovation Conference haar nieuwe cloud-native ontwikkelingsoplossing OutSystems Developer Cloud (ODC) aan. Deze oplossing zet een nieuwe standaard in wat mogelijk is met low-code ontwikkeling en maakt het bouwen van strategische, bedrijfskritische applicaties nog eenvoudiger.

Nieuw krachtig softwareontwikkelingssysteem

OutSystems Developer Cloud combineert een state-of-the-art architectuur gebaseerd op Kubernetes, Linux containers, microservices en AWS native cloud services met CI/CD volgens de DORA best practices, enterprise-grade security en de productiviteit van modelgebaseerde ontwikkeling. Dankzij deze krachtige combinatie voldoet het systeem aan de meest uiteenlopende behoeften op het gebied van softwareontwikkeling, waaronder het bouwen van bedrijfskritische software. Het platform biedt IT-leiders en -ontwikkelaars oplossingen op basis van hun ontwikkelingsdoelen en technologie-eisen, met een focus op het bouwen van serieuze applicaties, het bereiken van productiviteit en het mogelijk maken van een continue innovatiecyclus voor bedrijfsgroei, schaal en concurrentievermogen.

Ready-to-use geavanceerde technologieën

Met de komst van ODC wordt de bouw van cloud-native applicaties vereenvoudigd en versneld. Wouter Baeten, Manager Solution Architecture bij OutSystems: “Onze nieuwe OutSystems Developer Cloud is simpelweg mind-blowing, zowel voor onze bestaande klanten als voor degenen die ooit traditionele low-code hebben toegepast. Klanten worstelen vaak met het onder de knie krijgen van cloud-native development, door de complexiteit van technologieën als Kubernetes en het toepassen van microservices. Het kost veel tijd en geld om een typisch applicatieplatform te implementeren, voordat ontwikkelaars zelfs maar kunnen beginnen met het bouwen van hun eerste applicatie. Met ODC hebben wij het harde werk al voor klanten gedaan, zodat ze kunnen profiteren van deze geavanceerde technologieën en vanaf dag één kunnen beginnen met het bouwen van hun applicaties.”

OutSystems Developer Cloud breidt mogelijkheden uit

OutSystems Developer Cloud levert een breed scala aan voordelen voor klanten bij het bouwen van apps, of het nu klantportaal is, een interne line-of-business app of een core business systeem. Met OutSystems konden klanten al snel en efficiënt omnichannel ervaringen bouwen met merkconsistente User Interfaces, maar met ODC krijgen ze er ook nog High-Performance CI/CD mogelijkheden bij. Daarnaast wordt de productiviteit van ontwikkelaars aanzienlijk verbeterd door ondersteuning voor een microservices architectuur en wordt de visuele programmering steeds meer ondersteund door Artificial Intelligence (de AI Code Mentor). Door de cloud-native architectuur ondersteunt ODC grote gebruikerspopulaties en transactievolumes. Tenslotte maakt ODC gebruik van een security-by-design aanpak, zodat applicaties vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering volledig veilig zijn.

Ontwikkelaars kunnen het OutSystems Platform uitproberen met de Free Edition, een gratis proefversie en deze mogelijkheden direct ervaren.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search