Gartner® Magic Quadrant™ 2023 benoemt OutSystems voor de zesde keer op rij tot leider voor ‘Ability to Execute’ voor Enterprise Low-Code Application Platforms

 In News

Gartner® Magic Quadrant™ 2023 benoemt OutSystems voor de zesde keer op rij tot leider voor ‘Ability to Execute’ voor Enterprise Low-Code Application Platforms en eindigt op hoogste positie. Ook is OutSystems recentelijk erkend als “Customers Choice” in het 2022 Gartner Peer Insights™ Report.

OutSystems, ontwikkelaar van het meest gebruikte high-performance low-codeplatform ter wereld, is opnieuw door Gartner, Inc. benoemd tot Leader in het januari 2023 Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP). Voor de zesde keer op rij is OutSystems geëindigd op de hoogste positie op de verticale as als leider voor ‘Ability to Execute’ op basis van hun product/dienst, verkoopuitvoering/prijzen, klantervaring, marktresponsiviteit/record, algemene levensvatbaarheid, marketinguitvoering en operaties.

Low-codeontwikkeling blijft een hoge adoptiegroei kennen. Dit heeft te maken met de blijvende vraag naar een snelle levering van applicaties in grote en middelgrote organisaties met extreme engineering-efficiëntie, de aanhoudende schaarste aan technisch talent en een groeiend aantal hybride of in het buitenland werkend personeel. Volgens de laatste prognose van Gartner, Inc. zullen LCAP’s naar verwachting het grootste onderdeel van de markt voor low-code ontwikkelingstechnologie zijn, met een groei van 25 procent tot bijna 10 miljard dollar in 2023.

“De vraag naar nieuwe en superieure apps die efficiënte operaties stimuleren en de bottom line verbeteren blijft toenemen. Ontwikkelingsteams hebben – omdat zij geconfronteerd worden met complexe legacysystemen en beperkte middelen – een open platform nodig dat hun tempo van innovatie voor nieuwe klantervaringen, diensten en integraties helpt versnellen”, aldus Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems. “Samen met ons platform hebben we een van de meest robuuste ecosystemen van low-code-specifieke appcomponenten in de industrie gebouwd om teams te helpen om precies te bouwen wat hun bedrijf nu nodig heeft, met de kracht om snel te evolueren en te innoveren voor de toekomst.”

Klanten bevestigen de kracht van High-Performance App Development

Naast het Magic Quadrant van januari 2023 werd OutSystems in maart 2022 op basis van gebruikersbeoordelingen en -feedback erkend als de “Customers Choice” in het Gartner Peer Insights “Voice of the Customer: Enterprise Low-Code Platforms” rapport. Sinds de lancering van het Peer Insights platform, hebben gebruikers meer reviews over OutSystems gedeeld dan over elke andere enterprise low-code vendor; sinds 11 januari 2023 is de algemene score 4,5/5 sterren.

“De rol van de IT-leider is nog nooit zo moeilijk geweest. De achterstand van applicaties blijft groeien en teams hebben simpelweg niet de tijd of middelen om bij te blijven”, aldus Pete Peterson, CTO van Riviera Partners. “Ik heb OutSystems bij drie verschillende organisaties gebruikt, en elke keer was het de katalysator voor transformatie. Mijn teams en ik hebben in snel tempo strategische apps gebouwd, terwijl ze uitzonderlijke waarde leverden en miljoenen dollars aan productiekosten bespaarden. Dit is geen gewone low-code tool, het is een platform voor innovatie.” Lees hier het exemplaar van het 2023 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms of de 2022 Gartner Peer Insights ‘Voice of Customer’: for Enterprise Low-Code Application Platforms.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Nieuw ADA gezicht cover