Upgrade naar OutSystems versie 11

 In event

>>> AANMELDEN <<<

Bij ADA ICT wisselen we kennis uit door studieavonden te organiseren, presentaties aan elkaar te geven en Lean Coffees te houden. Omdat ADA ICT de nodige OutSystems expertise in huis heeft, willen we deze kennis ook met de buitenwereld delen. Daarnaast willen we, doordat we op regelmatige basis bij elkaar komen, ook van anderen leren.

Bij een Lean Coffee bespreken we onderwerpen (via voting) die we zelf aandragen en gerelateerd zijn aan het thema. Hiervoor nemen we 5 minuten per onderwerp en als de meerderheid verder op een onderwerp wil doorgaan (via duimpje naar boven), plakken we daar nog 5 minuten aan vast.

Datum volgende Lean Coffee: woensdag 25 november 2020

Onderwerp: Tips & tricks voor de Upgrade van het OutSystems Platform

>>> AANMELDEN <<<

Deze avond gaat over de verschillende onderdelen waar je als DevOps mee te maken krijgt bij een migratie naar versie 11. Wij geven inzicht in de best practices die wij als OutSystems Partner ontwikkeld hebben. Hierbij belichten we de “Cloud” als ook de “On-Premise” situatie. Daarnaast geven we overzicht in de volgordelijke stappen voor een goed lopend traject. “Valkuilen” en “Known Issues” laten we de revue passeren en geven tips bij het gebruik van “Forge” componenten. Tot besluit geven we tips voor de overgang van Silk UI naar OutSystems UI.

Peter van den Ochtend (Expert OutSystems Developer) en Rob E (OutSystems Business Consultant) zullen de presentatie & demo verzorgen. Deze duurt ongeveer 45 minuten, waarna we vervolgens doorgaan naar het interactieve gedeelte: de Lean Coffee.

>>> AANMELDEN <<<

Agenda:

  • 18.25 Verzamelen
  • 18.30 Opening
  • 18.35 Presentatie & Demo Upgrade OutSystems Platform
  • 19.20 Lean Coffee
  • 20.05 Presenteren van take-aways van de Lean Coffees
  • 20.15 Afsluiting

Deze Lean Coffee is opnieuw een online event, volgens beproefd recept, dus geen reistijd.

De presentatie en demo worden Nederlandstalig uitgevoerd. Iedereen die met OutSystems of software ontwikkeling in z’n algemeenheid bezig is, is van harte welkom. Dus: ontwikkelaars, testers, business analisten, architecten, etc.

Sluit je aan bij de Meetup-groep: https://www.meetup.com/nl-NL/OutSystems-Lean-Coffee-kennisdeling-Meetup-groep/

>>> AANMELDEN <<<

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Hoe pleeg je een goede interventie bij een niet-functionerend team?Fijne decembermaand en ...