Aanstaande events

 In event

ADA heeft weer een aantal leuke en leerzame aantal events en trainingen op de planning staan. Hieronder een kort overzicht:

Be Agile Lean Coffee
Dezeย online Be Agileย Lean Coffee wordt in samenwerking met Eveline Moolenaars van Sogeti verzorgd. Eveline Moolenaars is een Agile Quality Coach en Quality Engineer. Met haar twintig jaar test- en QA-ervaring helpt ze testers, teams en management om kwaliteitsaspecten toe te passen/te verhogen bij digitale transities. De vraag tijdens de Be Agile Lean Coffee: wie is verantwoordelijk voor DevOps kwaliteitsactiviteiten en hoe werkt dat in de praktijk? Voor meer informatie, klik op Be Agile. Alle inschrijvingen verlopen via MeetUp.com.

OutSystems Lean Coffee
Power apps en OutSystems, hand in hand! Je leest het goed. Microsoft PowerApps wordt tegenwoordig gepositioneerd als complementair aan het OutSystems Platforms, in plaats van concurrentie. Power Apps is Microsoft`s low-code/no-code tool waarmee eenvoudige interne applicaties, zonder code-kennis, kunnen worden gebouwd. Met Power Apps in gebruik, zal met inzet van het OutSystems Platform, een naadloze Microsoft integratie oplossing geboden worden voor maatwerk-applicaties voor de gehele organisatie. Tijdens deze online Lean Coffee delen wij kennis met elkaar en gaan wij samen in gesprek over het onderwerp. Klik op MeetUp.com om je in te schrijven of voor meer informatie over de kennissessie.

Scrum Master training
Maandag 12 juni en woensdag 13 juni geeft Theuni Meijaard een tweedaagse Agile Scrum Master training. Je leert hier alles over jouw waardevolle rol als Scrum Master binnen het Agile Scrum Framework. De Scrum Master training volgt de Scrum Guide en bereid je daarmee optimaal voor op jouw Scrum Master certificering. Deelname aan examen is inbegrepen. De training is erg interactief door doen en ervaren: we passen jouw opgedane kennis direct toe! Kijk voor meer informatie op Scrum Master training.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

ADA Agile Game - Try-out! cover๐ŸŽ‰ 30 Jaar ADA ICT - Een Reis om Trots op te Zijn! ๐ŸŽ‰ cover